reklama
susana
Fanka BB :)
A na kiedy masz przełożoną histero?Laski, nie obrazcie sie, ale nie wysylam fotek, lubie te forumowa anonimowosc a co do betki. Nie planuje w sumie. No chyba, zre nie dostane @ zbyt dlugo i nie wyrobie z histero.
czarna_mala
Ja też chcę Was zobaczyć na zdjeciach [emoji16]
G
Gość
Gość
Ja tez lubilam anonimowosc, ale ciekawosc tez jest jak wygladacie. I fajne to jak sie z kims pisze, wyobraza go sobie, a potem dostaje sie zdjecie
Arda ja Cie kiedys tam na tych wlewach wyczaje
Arda ja Cie kiedys tam na tych wlewach wyczaje
bertha
Hehe, no wlasnie tez nie znalazłam tej funkcji na PrivDokladnie, trzeba na maila wysylac. Chyba ze ktos wykombinuje jak wstawic zdjecie na priva. Bertha to chyba Twoja broszka, bo Ty jestes chyba informatykiem?
czarna_mala
Kto chce mnie zobaczyć to wyślę na priva bo się da [emoji16]
Lil masz mnie na privie [emoji6]
Martha super!
Plastulinko tak mi przykro że masz takie przeżycia, utrata dziecka i jeszcze to choróbsko, ale pokonasz to, trzymam kciuki!
Odnośnie Jerzakowej to co to za ginekolog co nie bada? Wizyta trwa krótko, jest niemiła, po drugiej stracie powiedziała, że nic nie zmieniamy bo u mnie to ruletka: uda się albo nie. Sorry ale nie tego oczekuję od lekarza gdzie wizyta kosztuje 300zł. U Dubrawskiego wizyta pierwsza moja trwała ok.godziny, teraz ok.pół godz. Zawsze robi mi usg, zaproponował mi inne dawkowanie leków, próbuje, szuka. Mam nadzieję, że teraz się uda!
Plastulinko tak mi przykro że masz takie przeżycia, utrata dziecka i jeszcze to choróbsko, ale pokonasz to, trzymam kciuki!
Odnośnie Jerzakowej to co to za ginekolog co nie bada? Wizyta trwa krótko, jest niemiła, po drugiej stracie powiedziała, że nic nie zmieniamy bo u mnie to ruletka: uda się albo nie. Sorry ale nie tego oczekuję od lekarza gdzie wizyta kosztuje 300zł. U Dubrawskiego wizyta pierwsza moja trwała ok.godziny, teraz ok.pół godz. Zawsze robi mi usg, zaproponował mi inne dawkowanie leków, próbuje, szuka. Mam nadzieję, że teraz się uda!
G
Gość
Gość
Ja chce, a jak sie wysyla fote na priva???Kto chce mnie zobaczyć to wyślę na priva bo się da [emoji16]
czarna_mala
Kurcze w prywatnej wiadomości jak piszecie macie takie trzy kropeczki w prawym górnym rogu i tam jest opcja wstawienia zdjęcia
reklama
G
Gość
Gość
Ja nie mam takiej opcji. Mam 3 kropeczki, ale tylko odpowiedz tam wyskakuje. W tel tak mam.Kurcze w prywatnej wiadomości jak piszecie macie takie trzy kropeczki w prawym górnym rogu i tam jest opcja wstawienia zdjęcia
Na kompie juz nie pamietam czy cos takiego bylo
Podziel się: