reklama
plastulinka
Fanka BB :)
Często występuje bez zasniadu. Po zwykłym poronieniu. Po prostu miałam pecha. Bhcg spadło po pierwszej chemii i 25% więc jestem optymistycznie nastawiona.
plastulinka
Fanka BB :)
Ja bym zrezygnowała z tej wizyty i umowila się do Dubra. Podchodzi indywidualnie do tematu. Jerzak leci utartym schematem.Czarna_mala... a z jakim lekarzem masz lepsze doswiadczenia? troche mnie zamrtwilyscie...ech..no nic pojde do Jerzak i zobacze.
Plastulinko! duzoooooooo zdrowia i sily!!!
G
Gość
Gość
Po co chcesz isc do Jerzak? Jak dziewczyny ja odradzaja. Ja bym ich posluchala bo to dobre i madre kobiety i jak juz radza to tak z serca.Czarna_mala... a z jakim lekarzem masz lepsze doswiadczenia? troche mnie zamrtwilyscie...ech..no nic pojde do Jerzak i zobacze.
Plastulinko! duzoooooooo zdrowia i sily!!!
Ja bym odwolala wizyte u Jerzak i umowila sie odrazu do tego lekarza co dziewczyny pisza, no chyba ze nie szkoda Ci czasu i pieniedzy na ta lekarke.
To tylko moja opinia, ale zrobisz jak uwazasz. Ja tylko wyrazilam tutaj swoja opinie i nie musisz sie ze mna zgadzac
Plastulinka możesz mi napisać na priv jakie miałaś wyniki bhcg po poronieniu?? Mi ciągle leci w dół ale jak pamiętasz miałam podejrzenie zaśniadu.Miesiąc po łyżeczkowaniu miałam 20. Tydzień później 8 a po okresie 3.3
Smutno mi że musiało Cię takie coś dopaść Niestety los nie jest sprawiedliwy. Dobrze ,że gdzieś jest jeszcze promyczek nadziei chociażby na adopcję. Ja też nie wiem czy zaryzykowałabym ciążę i ewentualny powrót choroby. Ściskam
Smutno mi że musiało Cię takie coś dopaść Niestety los nie jest sprawiedliwy. Dobrze ,że gdzieś jest jeszcze promyczek nadziei chociażby na adopcję. Ja też nie wiem czy zaryzykowałabym ciążę i ewentualny powrót choroby. Ściskam
G
Gość
Gość
Fondie wiesz co, wkurzasz mnie, na miejscu Twojej fasolki to bym chyba zmienila sobie brzuszek na innej dziewczyny. Jestes w ciazy, wszystko jest dobrze, tylko masz jakies schizy bo nie rzygasz i sobie wkrecasz ze jest zle. Wiesz co tym zabiegiem co niby masz miec w piatek bo tak sobie ubzduralas to przesadzilas.jesli bede miec zabieg w piatek to umawiac sie bede do malinowskiego albo dubrawskiego ale kilometrow to ja mam mnostwo tam;/ blizej malinowski wiec wybiore takiego co mi od razu na 1 wizycie badania wszystkie zrobi!
Kuzwa unioslam sie, ale jak przeczytalam -bede miec zabieg w piatek- to najchetniej bym Ci do dupy nakopala.
Wybaczcie dziewczyny, ale rece mi opadly.
Fondie a Ty jak bedziesz tak piepszyc to nie bede z Toba gadac i juz nie bede Cie przepraszac za to co napisalam, bo sobie zasluzylas.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fondie, jaki zabieg???? Co Ty znów wymyśliłaś????
reklama
Podziel się: