G
Gość
Gość
Plastulinka jak mi Cie szkoda ze Cie to spotkalo strasznie mi Cie zal
Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz, wyjdziesz z tego!
Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz, wyjdziesz z tego!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny polecają tu Dubrawskiego, ale ja planuję wizytę u Wilczyńskiego w Łodzi.Czarna_mala... a z jakim lekarzem masz lepsze doswiadczenia? troche mnie zamrtwilyscie...ech..no nic pojde do Jerzak i zobacze.
Plastulinko! duzoooooooo zdrowia i sily!!!
Otóż to. Na bank każe zbadać insulinę na czczo i z obciążeniem, mutacje genetyczne, homocysteinę, poziom wit. D i tarczycę, to wg mnie badania pewniakiJa bym zrezygnowała z tej wizyty i umowila się do Dubra. Podchodzi indywidualnie do tematu. Jerzak leci utartym schematem.
Fondie na prawdę chcesz sobie wykrakać zabieg? Twoja sprawa...dziwna dla mnie jesteś. Na początku myślałam, że panikujesz, a teraz zaczynam się zastanawiać czy ogólnie wszystko z Tobą ok... [emoji15]jesli bede miec zabieg w piatek to umawiac sie bede do malinowskiego albo dubrawskiego ale kilometrow to ja mam mnostwo tam;/ blizej malinowski wiec wybiore takiego co mi od razu na 1 wizycie badania wszystkie zrobi!
Przykro mi wierzę głęboko, że wyjdziesz z tego [emoji8]Bhcg spadało po poronieniu badalam 3 razy az dałam sobie spokój bo myślałam ze już po wszystkim. Bylo okolo 90 potem 74 i pózniej okolo 50 i dostalam okresu.Byłam na usg u Dubra 2 tyg po poronieniu. W moim przypadku potoczyło się to bardzo szybko- bez zasniadu, od razu nowotwór. Po 3 tyg od poronienia wyladowalam w szpitalu z przerzutami do muzgu.
Trzymamy kciuki, żeby było dobrzeJa po wizycie. Ginka potwierdzila wasze slowa - bez sensu ta beta, nic nie mozna wykluczyc wiec na wszelki wypadek dostalam na razie Gynalgin bezpieczny w ciazy, a drugi lek doustny dopiero jak dostane @. Pozostaje czekac grzecznie na malpe, rano wzielam ostatniego dupka.
Fondie, powiem szczerze - planowanie zabiegu jak nic nire wskazuje na komplikacje jest conajmniej dziwne. Oczekujesz, ze bedziemy Ci wspolczuc? Nie mam czego i mam nadzieje, ze nie bedzie.
Martaha, tylko spokoj moze Cie uratowac, rmocje musza byc mega
[emoji8] jakoś się ułoży [emoji6] z jakiego województwa jesteś?Dziewczyny ryczec mi sie chce, nie moge znalezc pracy na tym zadupiu. Jedyna oferta pracy w moim zawodzie to babka, z ktora moja szefowa zaczela pracowac jak zaczely sie moje problemy ze zdrowiem. Przez to nie mam teraz pracy.
Zadzwonilam dzis, bo bylo ogloszenie i w ogloszeniu imie meskie, a to jej maz.
Wszedzie jestem spalona bo nikt mnie teraz do pracy nie wezmie bo wiedza ze sie staram o dziecko i mam problemy.
Wieczorem ma jeszcze ten pan dzwonic, ale nie zadzwoni bo powiedzialam gdzie pracuje i zaraz bede wiedziec ze ja to ja.
Zreszta nawet telefonu nie odbiore bo nie chce tam pracowac jak teraz wiem u kogo ta praca
Codziennie ogloszenia przegladam i jedno sie trafilo, mam pecha na calej lini.