reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
No i znowu estradiol nic nie wykazał. W tylek można go sobie wetknac... no ale wiedziałam przynajmniej że tak może byc....

Plastulinka, dobrze że jesteś! A jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości? Leżysz w szpitalu czy w domu? Co mówią lekarze?

Martaha, mówiłam Ci że testy z rossmana są niezawodne! Dwie kreski od razu widać, nawet nie z porannego moczu. Beta to formalność. O której będzie wynik?

Susana Ty jestes chyba dobra w te klocki. Wiesz co to moze byc, bovod jakiegos czasu wyskakuja mi na brzuchu takie czerwone kropeczki jakby ktos czubkiem dlugopisa zrobil taka kropeczke, a inne mniejsze, jakby ktos igla zrobil. To wyglada jakby pod spodem byla krew, tylko ze to jest strasznie malutkie. Wydaje mi sie ze z tego mi sie potem robia pieprzyki, ze to tylko kolor zmienia, ale nie jestem pewna, moze to znika, musze zaobserwowac, bo raz to mam, raz nie dzis z 15 tego naliczylam.
Wkrecam sobie juz ze pewnie mam jakiegos czerniaka.
Wiesz co to moze byc?

Plastulinka nie uciekaj .
Zostań z nami .My tu za Tobą tęsknimiy
.
Plastulinka popieram Susanę. Trzymamy kciuki.

Martaha odpuść ten estradiol, tak beta to beta i już. Będzie dobrze!

Beata, nie motaj już i uwierz kolezankom, jedź do Przybycienia. Kwiatuszkowi kariotypy tez potrafił omowic a się przejmowała.. Spokojnie, już Ci pisalam, że żałowalam, że tak późno do niego trafiłam i sądze że sam nie zrobił ale i tak to jego zasługa ;))

Greyswan ja u Jerzakowej straciłam 2 ciąże, zrobisz jak uważasz ale może zamiast do niej pójdź do Dubrawskiego, on też przyjmuje w Warszawie. On przynajmniej Cię zbada, zrobi usg a Jerzakowa nie bada ani nie robi usg. Płacisz 300 zł a u Dubra 200zł juz z usg.
Dubrawski też jest specyficzny ale już bardziej ludzki niż Jerzakowa.
Ja też odradzam Jerzak, straciłam u niej jedną ciążę, ogólnie mówiąc nie byłam zadowolona z jej leczenia.
Hej piękne:)
Niestety nie doczekalam się bobaska i zapewne nie doczekam. Jestem w trakcie leczenia kosmowczaka który powstał po poronieniu. Jak narazie wszystko idzie pod górkę ale ciągle jeszcze mam nadzieję ze wygram.
Odradzam prof Jerzak. Zleciła tylko kilka badań z krwi i usg u swojej koleżanki. Polecam za to Dubrawskiego. Gdy do niego trafiłam zrobił mi usg całej jamy brzusznej, zrobił dokładny wywiad i zlecił histero bo zauważył coś w macicy. To był właśnie nowotwór...
Ja wierzę, że i u Ciebie zaświeci słońce [emoji8]

reklama
Do góry