reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Moje drogie forumowe koleżanki powiedzcie co o tym sądzicie.(zresztą pewnie już wiem)..
... wczoraj jak Wam już pisałam to odebrałam wyniki cytologii sprzed miesiąca. Jakieś zapalenie i pewnie trzeba to podleczyć ale raka nie ma i to jest najważniejsze. Dziś tak jak inne histeryczki ;) pobiegłam do doktorka ,takiego pierwszego z brzegu. Mówię: '' że chciałam skonsultować wyniki z lekarzem co się histeroskopią zajmuje.''Doktorek to się tym nie zajmował ale zadzwonił do innego i od ręki dostałam skierowanie na histero na poniedziałek. Jestem 12dni przed okresem strasznie się denerwuje tym co mam zrobić? Do tego powiedział ,że tamten nie usypia tylko ma swoje sposoby...hm jak głupi jaś to ja już sobie daruje . Pewnie nie wytrzymam i jutro rano na szpital polece dopytać ordynatora
Nie chce straszyc, ale na mnie glupi jas nie dziala. Ale ja to chyba dziwna jestem. Ja to tylko na zabiegi w narkozie sie pisze. Beata nie wiem co Ci doradzic, ale ja bym poszla tam gdzie w narkozie robia.

reklama
jak czytalam wczoraj watki z dawien dawna...topamietam ze byla dziewczyna o nicku plastulinka..czy jakos tak, po paru ciazach biochemicznych, czy ona tez sie doczekala szczesliwego zakonczenia ?

jak czytalam wczoraj watki z dawien dawna...topamietam ze byla dziewczyna o nicku plastulinka..czy jakos tak, po paru ciazach biochemicznych, czy ona tez sie doczekala szczesliwego zakonczenia ?
Witaj
Greyswan
Piastulinka jest bardzo chora .
Plastulinka odezwij się !!!!####

Greyswan ja u Jerzakowej straciłam 2 ciąże, zrobisz jak uważasz ale może zamiast do niej pójdź do Dubrawskiego, on też przyjmuje w Warszawie. On przynajmniej Cię zbada, zrobi usg a Jerzakowa nie bada ani nie robi usg. Płacisz 300 zł a u Dubra 200zł juz z usg.
Dubrawski też jest specyficzny ale już bardziej ludzki niż Jerzakowa.

Dziewczyny...Wy to macie wielka wiedze... czy ktoras z was robila badanie mutacji genu PAI-1 ? jakie ma znaczenie i jakie leczenie na to? a wlasciwie ta mutacja genu MTHFR odpowiada za co? wybaczcie..ale szukam w necie informacji i raz pisza ze to chodzi o ta wit. B, raz ze to czesc badan na trombofilie...ehhh

Greyswan ja u Jerzakowej straciłam 2 ciąże, zrobisz jak uważasz ale może zamiast do niej pójdź do Dubrawskiego, on też przyjmuje w Warszawie. On przynajmniej Cię zbada, zrobi usg a Jerzakowa nie bada ani nie robi usg. Płacisz 300 zł a u Dubra 200zł juz z usg.

Dzieki! ja jestem troche Zielona w tym temacie...naczytalam sie o Jerzak i juz sie do niej zapisalam...tu gdzie mieszkam ciaze traktuje sie jako ciaze od 3 miesiaca...do 3. miesiaca to nie ciaza i lekarze rozkladaja rece na moje poronienia...

A ten Dubrawski jakos Ci pomogl ?

reklama
Do góry