reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
ja obecnie waze 59 kg jakby mnie byla w ciazy bym chyba nic nie jadla majac taka wage wazylam tyle tylko w ciazy w mala. Wychodzilam teraz z wagi jakies 56 kgg i to tak byla mega duza dla mnie juz . Ja mam wrazenie, że ja puchne a nie grubne.
witam greyswan nie nie Jerzak niestety nie pomoge i polowe pewnie Twoich badan tez nie robiłam ale życzę powodzenia z całego serca.

Witaj Greyswan,
Pędze Doris i sie tlumacze ;) Po usg prenatalnym miałam tylko usg robione przez Przybycienia dwa tyg. później i niby fala się zmniejszyła z 60 na 20, potem już nie mialam takiego usg któro by pokazywało dokładną prace serca, a na zwyklym nie widać. Czekałam na połowkowe 27.02 ale nie ma terminu i wczoraj mi powiedzialy, ze 12.03 (22tydz) strasznie to daleko :( wiec od wczoraj siedze i szukam gdzie by tu zrobic takie usg troche wcześniej.
Moja ginka mi wczoraj powiedziala, że niezaleznie od wyniku i tak skieruje mnie do szpitala na usg kardiologiczne bobasa.
Wczoraj byłam na nieplanowanej wizycie bo sie źle czuje, serce mi strasznie kolacze przy bardzo niskim cisnieniu, jakby mi powietrza brakowało i slabo mi sie często robi. Póki co mam mierzyc 3xdziennie i dokarmiać sie magnezem i ODPOCZYWAĆ. Szyjka 2,8 a bobas uwaga 12 cm a 17 z nogami ;)

aaa jeszcze Fondie- przy pierwszej donoszonej ciąży nie wymiotowałam, przy obecnej tak jak ty panikowałam (pewnie pamietacie) a jak zaczęłam to szczerze mowiąc nikomu bym nie życzyła.. życząc jedynie zdrowej ciąży! Naprawde nie ma się za czym szaleć! ale jesli tak bardzo chcesz- to Ci życzę oczywiście tego co sobie tam udumasz ;))

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja. Czas na kawę i forum :D
Greyswan Witaj :) Mam nadzieję,że znajdziesz tutaj wiele pomocy i odpowiedzi.

znów widziałam mojego Małego Chłopca, co mnie kopie od pół godziny jak leżę na tapczanie :-)
Doris jak ja się cieszę i zazdroszczę Tobie i Nafoczce już tak wysokiego stanu :)

ja pasuje jak wiadomo
Nic mi o tym nie wiadomo?? Coś ty! Zwariowałaś? Możesz zwolnić ale nie odpuścić!!

Mój to narazie pewnie ze 3 prezerwatywy na raz założy. .
To mnie ubawiłaś biedny pewnie się tak stresuje ,ze wcale kończyć nie będzie. Ale myślę że jak zobaczy jak bardzo tego pragniesz to też zacznie mu zależeć.
Od marca zaczynam nowa prace (udało sie :))
Gratuluję . Będziesz mogła to uczcić z mężem :D

Moje drogie forumowe koleżanki powiedzcie co o tym sądzicie.(zresztą pewnie już wiem)..
... wczoraj jak Wam już pisałam to odebrałam wyniki cytologii sprzed miesiąca. Jakieś zapalenie i pewnie trzeba to podleczyć ale raka nie ma i to jest najważniejsze. Dziś tak jak inne histeryczki ;) pobiegłam do doktorka ,takiego pierwszego z brzegu. Mówię: '' że chciałam skonsultować wyniki z lekarzem co się histeroskopią zajmuje.''Doktorek to się tym nie zajmował ale zadzwonił do innego i od ręki dostałam skierowanie na histero na poniedziałek. Jestem 12dni przed okresem strasznie się denerwuje tym co mam zrobić? Do tego powiedział ,że tamten nie usypia tylko ma swoje sposoby...hm jak głupi jaś to ja już sobie daruje . Pewnie nie wytrzymam i jutro rano na szpital polece dopytać ordynatora

reklama
Dzień Dobry
Ja od 9 u fryzjera siedzę, czas doprowadzić się do ładu bo odrost i juz max był.
Dziewczyny, ja cały czas trzymam za Was mocno kciuki, mi, Nafoczce i Fondie się udało i Wam się uda. :-)

Do góry