reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beata moj maz wczesniej nie chcial dzieci, tzn chcial ale tak z roku na rok to przeciagal, bo on jest taki ze chcial najpierw dorobic sie czegos zeby dziecku niczego nie zabraklo.
A argumenty ze jak bede starsza to bedzie gorzej zajsc do niego nie trafialy.
Jak zaczely sie moje problemy ze zdrowiem to calkowicie zmienil front. Powiedzial ze zrobi mi tyle dzieci ile bede chciala zebym tylko byla szczesliwa.
No tylko ze teraz to jakos sie nam nie udaje.
Ale w sumie dobrze chyba ze tak sie potoczylo, bo jakbym wczesniej miala dziecko to nie wiem czy bym je dobrze wychowala. Teraz wiem ze bede dobra matka, bo wiem jak bardzo chce tego dziecka.

dziewczyny wy placicie za ta histerioskopie?jak bylam na wlewie to babka placila za nia ponad 1000zł chyba ze jeszcze cos robila a ja zle uslyszlam zgadza sie tyle kosztuje?
susana ja jak wracalam z ostatniego zabiegu to moj m powiedzial, że nie chce wiecej dzieci a za 3 miesiace juz sie staralismy moze czasu potrzebuje u dobrze, że sie martwi:)
strawbleka no jak poszlam do wc to lekkie mdlosci byly ale leciutkie z rana. Nie ide na usg bo mam wrazenie ze stres przed wizyta a nie samo usg jest zle dla dziecka bylam w czwartek pojde wczwartek jakos musze dac rade. Wczoraj o 23 pojechalam po kebaba wariatka zamiast miec diete ale mialam taka ochote ze myslalam, że zwariuje:)
Arda a twoj gin jak sie nazywa?
Ja robilam 2 razy histeroskopie na nfz.

susana, jutro o 15.00 mam wizytę, zobaczymy co lekarka zdecyduje. Potrzymajcie kciuki. Rano lecę na betę jeszcze dla pewności, żeby móc wziąć leki w razie czego. No kurde, zawsze taki pech :(

fondie, na mam na nfz, ale nie robię jej w Angeliusie.

Arda prywatnie robisz histero???
A ja sie umawiam na droznosc i w Privicie idealnie sie wstrzelilam w tydzien urlopowy gdzie nie ma lekarzy ktorzy to robia. Wiec umawiam sie do Gyncentrum, bo nie mam pojecia gdzie jeszcze moge to zrobic. Prywatnie chce bo chce to sono w narkozie.

Witajcie. Moja @ już się zaczaja chociaż lutki jeszcze nie odstawiłam. .. dziś zrobiłam test czułości 10 i jedna krecha więc dziś juz lutki nie biorę. Jutro mam termin....
Fondie nue nakręcaj się wsio na pewno jest ok...
Susana szczera rozmowa to podstawa
Strawbelka ja histero też chcialam robić prywatnie i nawet byłam umowiona bo bylam pewna że na nfz trzebs długo czekać, ale sie zdziwilam jak obdzwonilam szptale i w ciagu 10 dni miałam zrobioną

Dziewczyny, moja szpitalna kolezanka starala sie 10 lat, miala chyba 3 programy in vitro. Zostal jej ostatni zarodek. Lekarz zaproponowal 3 godziny przed transferem intralipid.
Wlasnie sie dowiedzialam ze sie udalo, beta piekna:)
I to wlasnie daje wiare.
Niech sie wstydza lekarze ktorzy nie wierza w intralipid!!!

reklama
Do góry