reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Swoją drogą dziś poszłam do przychodni gdzie robiłam kontrolną cytologie bo w listopadowo-grudniowej wyszło mi ASC - US . Jeden doktorek mówił ,że to komórki rakowe drugi że zapalenie. Więc ostatnio jak byłam u doktorka to mówił o zrobieniu badania za 200zł żeby wykluczyć uśpione komórki blebleble...jakoś nie zaproponował mi cytologii za free dziwne!
O powtórzonej cytologii mu nie mówiłam a po odebraniu wyników sprzed miesiąca wychodzi,że nie stwierdza się śródnabłonkowej neoplazji ani raka :D Ciekawe co na to badanie doktorek powie że 200zł mu sprzed nosa świstnęło :D

Strawbelko,
Ja też jestem zainteresowana tematem tych wlewów:), a to w każdym momencie można zacząć brać?

Fondi,
Kto jak kto, ale T powinnas wierzyć w swojego Kropka!!!

Doris
Hop hop

Strawbelko,
Ja też jestem zainteresowana tematem tych wlewów:), a to w każdym momencie można zacząć brać?

Fondi,
Kto jak kto, ale T powinnas wierzyć w swojego Kropka!!!

Doris
Hop hop
Lumia raczej tak. Tylko trzeba je brac caly czas co 4 tygodnie i potem do konca drugiego trymestru.

Nafoczka, przezorny zawsze ubezpieczony :) super, ze masz juz ten etap za soba :)

Fondie! Jak tam? Uspokoilas sie troszke?

Dziewczyny czy Wam też od Encortonu "puchnie ciało"? W sensie w dziwny sposób tyjecie? U mnie waga nie drgnęła, ale ubrania za ciasne i brzuszek mam [emoji15]

Nafoczka, przezorny zawsze ubezpieczony :) super, ze masz juz ten etap za soba :)

Fondie! Jak tam? Uspokoilas sie troszke?
troszke mnie zemdlilo po obiedzie wiec nie zalamalam sie moze jednak jeszcze nie jest tak zle

Dziewczyny czy Wam też od Encortonu "puchnie ciało"? W sensie w dziwny sposób tyjecie? U mnie waga nie drgnęła, ale ubrania za ciasne i brzuszek mam [emoji15]
tak ja jestem na plusie i jestem opuchnieta

najgorsze to to, że u nas pojawilo sie zatrucie wody z kranu nawet zupe nie da sie ugotowac ani herbaty mamy jakies bakterie a ja tyle jej wypilam:(

reklama
Do góry