reklama
Swoją drogą dziś poszłam do przychodni gdzie robiłam kontrolną cytologie bo w listopadowo-grudniowej wyszło mi ASC - US . Jeden doktorek mówił ,że to komórki rakowe drugi że zapalenie. Więc ostatnio jak byłam u doktorka to mówił o zrobieniu badania za 200zł żeby wykluczyć uśpione komórki blebleble...jakoś nie zaproponował mi cytologii za free dziwne!
O powtórzonej cytologii mu nie mówiłam a po odebraniu wyników sprzed miesiąca wychodzi,że nie stwierdza się śródnabłonkowej neoplazji ani raka Ciekawe co na to badanie doktorek powie że 200zł mu sprzed nosa świstnęło
O powtórzonej cytologii mu nie mówiłam a po odebraniu wyników sprzed miesiąca wychodzi,że nie stwierdza się śródnabłonkowej neoplazji ani raka Ciekawe co na to badanie doktorek powie że 200zł mu sprzed nosa świstnęło
G
Gość
Gość
Lumia raczej tak. Tylko trzeba je brac caly czas co 4 tygodnie i potem do konca drugiego trymestru.Strawbelko,
Ja też jestem zainteresowana tematem tych wlewów, a to w każdym momencie można zacząć brać?
Fondi,
Kto jak kto, ale T powinnas wierzyć w swojego Kropka!!!
Doris
Hop hop
czarna_mala
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wam też od Encortonu "puchnie ciało"? W sensie w dziwny sposób tyjecie? U mnie waga nie drgnęła, ale ubrania za ciasne i brzuszek mam [emoji15]
troszke mnie zemdlilo po obiedzie wiec nie zalamalam sie moze jednak jeszcze nie jest tak zleNafoczka, przezorny zawsze ubezpieczony super, ze masz juz ten etap za soba
Fondie! Jak tam? Uspokoilas sie troszke?
tak ja jestem na plusie i jestem opuchnietaDziewczyny czy Wam też od Encortonu "puchnie ciało"? W sensie w dziwny sposób tyjecie? U mnie waga nie drgnęła, ale ubrania za ciasne i brzuszek mam [emoji15]
najgorsze to to, że u nas pojawilo sie zatrucie wody z kranu nawet zupe nie da sie ugotowac ani herbaty mamy jakies bakterie a ja tyle jej wypilam
reklama
barbinka13
Fanka BB :)
czarna_mala ja tak miałam, choć kilogramy też pojawiły się. Ale fakt, spuchło mi ciało, po odstawieniu już było ok, ale trwało to miesiąc.
Podziel się: