reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Największe plamienia miałam wczoraj i przedwczoraj rano, dziś rano na szczęście prawie nic, oby to już za szybko nie wróciło, za duży stres.
Susana szczera rozmowa z mężem i myślę że chłopina się zgodzi

reklama
Witam się poniedziałkowo

Agnieszka oby to był już koniec tych Twoich stresów [emoji110]

Susana pogadaj z mężem, że bardzo Ci zależy [emoji6] użyj kobiecych sztuczek [emoji12]

Doris ja mieszkam z teściową...to ona przyczyniła się w pewnej mierze do tego, że po ostatnim poronieniu wylądowałam u psychologa...[emoji25]

hej, ja nie chcr marudzic alechyba znow to samo u mnie:( dzis zaczelam 9tydzien czyli 8t0d i podobno mam miec najwieksza betahcg a ja ostatnie nudnosci mialam w piatek :( wiec chyba bede szykowac sie na najgorsze. Jedyne co zostalo to mega bolace duze piersi niby zawsze one pokazywaly czy cos nie tak ale z taka dawka progesteronu to pewnie od tego sie trzymaja. bety nie robie bo i tak musilamabym ja powtorzyc wiec poprostu czekam na czwartek. W piatek pewnie bedzie zabieg zamiast intralipidu ...chyba zapisze sie do malinowskiego rece opadaja :( wiem nie powinnam skrslac kropka

U mnie dziewczyny kicha. Na jezyku mam nalot - dentystka stwierdzila dzis rano grzybka. A od wczoraj mnie swedzi w wiadomym miejscu :( sprobuje sie dostac do ginki, moze cos poradzi... Ale przeczuwam, ze histero trzeba bedzie odwolac :(

Fondie, trzymaj sie w kupie i nie skreslaj malucha.

Aga, oby z dnia na dzien bylo lepiej.

AgnieszkaP super że przechodzi. Zmieniłaś coś czy samo od siebie??

Fondie zaraz oberwiesz!! Weź usmaż cebulę mi na wymioty świetnie działało ;P

Strawbleka
dobrze piszesz o szczerej rozmowie.Dla nas to jest rozmowa a dla facetów trucie tyłka. My z mężem długo baliśmy się kolejnej ciąży. Ja w sobie czułam ,że musi być i już tak męża motałam ,namawiałam ,uwodziłam i wiecznie szukałam nowych, mocniejszych argumentów ,że teraz razem walczymy o dziecko :). Jedynym argumentem jest ten ,że chcemy rodzeństwa dla synka ,aby kiedyś nie został sam.Taj jak nasza stara sąsiadka. Gdyby nie siostra i jej dzieci nie miałaby nikogo do pomocy...
Jak tam samopoczucie ? Kiedy wizyta u Przyb.Załatwiłaś coś?

Nic nie załatwiłam, wszystkie pacjentki uparcie trzymają się terminów :(. W środę mamy wyniki z Łodzi w czwartek będą wyniki zesp.antyfosfolipidowego i toxo więc... Chciałabym w tym tyg pójść i poukładać w głowie ,no ale... Muszę być cierpliwa.

Kwiatuszek jak po wizycie?? Pisz albo dzwoń na ploteczki przy kawie ;) Właśnie ją piję

Fondie nie pierdziel, wrozka jestes ze wiesz co sie tam dzieje? Wszystko bedzie dobrze, a jak sie martwisz to jedz dzis gdzies na usg!

Arda ja przez ostatnie 2 nieudane ciąże ,brak ćwiczeń i ruchu a masę zjadanych wafelków i ciastek przytyłam 4 kg. Teraz ćwiczę do zielonego światła :). Potem ćwiczenia jedynie w parach :D

reklama
dziewczyny wy placicie za ta histerioskopie?jak bylam na wlewie to babka placila za nia ponad 1000zł chyba ze jeszcze cos robila a ja zle uslyszlam zgadza sie tyle kosztuje?
susana ja jak wracalam z ostatniego zabiegu to moj m powiedzial, że nie chce wiecej dzieci a za 3 miesiace juz sie staralismy moze czasu potrzebuje u dobrze, że sie martwi:)
strawbleka no jak poszlam do wc to lekkie mdlosci byly ale leciutkie z rana. Nie ide na usg bo mam wrazenie ze stres przed wizyta a nie samo usg jest zle dla dziecka bylam w czwartek pojde wczwartek jakos musze dac rade. Wczoraj o 23 pojechalam po kebaba wariatka zamiast miec diete ale mialam taka ochote ze myslalam, że zwariuje:)
Arda a twoj gin jak sie nazywa?

Do góry