reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Moj gin tez mi zalecil zeby te badania robic dopiero po ok.3 m-cach od zabiegu.
mowil o v-leiden,przeciwciala antykardiolipidowe, antykoagulant toczniowy i bialko c i s.

Kariotyp po 3 miesiacach? Eeee. Odleglosc czasaowa nie ma zadnego znaczenia w genetyce. Lekarz rodzinny moze dac skierowanie, po 2 stratach sie nalezy.

Ja jak byłam ostatnio w Łodzi to przecież byłam w ciąży i miałam robione badania a genetyk wiedział o tym fakcie

ja robilam w rudzie slaskiej w genomie mialam zabieg 6 czerwca i musialam czekac conajmniej 3miesiace po poronieniu zeby pobrac krew do kariotypow tak mi nawet przez tel powiedzieli, zadzwon i sie dowiedz najlepiej. Ja nie mialam nic oprocz kariotypow wiec moze tylko z kariotypamo tak jest.
wszedzie inne rzeczy mowia zwariowac mozna.

arda powaznie ? ja plakalam jak sie dowiedzialam ze musze czekac. Wczesniej mialam wizyte u genetyka ale na pobranie 3miesiace czekalam :( a mialas na skierowanie? ja robilam ze skierowania kiedy robilas ?

Fondie, tam sie czeka po kilka miesiecy, bo jest kolejka po prostu, a nie dlatego, ze trzeba czekac po poronieniu. Ja czekalam 2 miesiace, na pewno 3 miesiace nie minely od poronienia. Ze czekalas to na pewno, ale nie z powodu odstepu po poronieniu. Kariotyp mialam na nfz jakiea 2 lata temu.

reklama
arda na 100% babka mi powiedziala ze po.poronieniu trzeba czekac conajmniej 3 miesiace na bank takie info dostalam o plakalam.Chyba ze to ze wzgledu na kolejke faktycznie ale nie ujela tego wten sposob nie chce mieszac ale tak mi mowiono.

Do góry