reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Witam się w sobotni poranek
Ja miałam histero pod narkozą. Nic mnie nie bolała, żadnych spirali nie miałam, ale troszkę po niej podplamiałam ☺ ja ogólnie dobrze znoszę zabiegi i podawaną narkozę
Miłego dnia Dziewczynki [emoji1]
Ja miałam histero pod narkozą. Nic mnie nie bolała, żadnych spirali nie miałam, ale troszkę po niej podplamiałam ☺ ja ogólnie dobrze znoszę zabiegi i podawaną narkozę
Miłego dnia Dziewczynki [emoji1]
Wiec ja napiszę swoje wspomnienia. Miałam zaglądnięcie kamerką 1 raz ot tak żeby zobaczyć obraz przegrody ,niestety robił to jakiś prof.co niby z całej polski do niego ludzi przyjeżdżają a ja się zawiodłam. Pomimo przegrody i 2 strat dzieci w 15 i 24tyg on kazał wracać do domu i działać. Po tym nie miałam wkładki ani nic. Drugim razem miałam histeroskopie przy której usunięto przegrodę. Na drugi dzień już w pracy byłam. Też bez wkładki ,żelów .Po tym nikt nie mówił kiedy się strać a ja po 10 mieś zaczęłam staranie.I z tej ciąży mam synka.
Ovli wkładki nie masz a zielona masz i działasz czy jest strach?
Lumia dostałaś się w Rudzie?Jak tak to świetnie
Sylwia wiadomość na priv Ci wysyłam
Ovli wkładki nie masz a zielona masz i działasz czy jest strach?
Lumia dostałaś się w Rudzie?Jak tak to świetnie
Sylwia wiadomość na priv Ci wysyłam
Aga707
Gwiazdeczki według aktualnych wytycznych Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego nie zakłada się spirali po usunięciu przegrody. W zapobieganiu zrostom stosuje- siesię terapiterapię estrogenami + żel przeciwzrostowy . Po usunięciu standardem jest histeroskopia diagnostyczna. Objawy zrostów to nierówne i cienkie endometrium, które najlepiej widać w połowie cyklu. Miesiączki są zazwyczaj skąpe i bolesne. Miałam cztery histeroskopia operacyjne, dwie diagnostyczne i dwie laparo z histeroskopia. Szyjka po tych ekscesach idealną.
Tak, ja miałam usuwaną przegrodę. Może rzeczywiście kiedyś tak robili po wycinaniu a teraz może od tego odchodzą. Dla mnie najgorsza to narkoza, długo jestem po niej zamulona, na drugi dzień w zasadzie muszę leżeć, potem włosy mi lecą garściami, ale może to dlatego że juz miałam 9 narkoz i każdą kolejną gorzej znoszę.
G
Gość
Gość
Z narkozami to chyba zalezy od organizmu, ja znosze je swietnie, nic mi nie dolega. Ale widzialam dziewczyny kore po tej narkozie przez 2 dni nie mogly dojsc do siebie.
gabi433
Zaciekawiona BB
Dziewczyny biorące w ciazy sterdy METYPRED jaką dawke stosowałyście w ciązy? Ja biore 8 mg i zastanawiam sie czy to nie jest za malo.. czy moge sama sobie zwiekszyc do 12mg? Jestem w 6 tc Moje ciaze konczyły sie etapie 8-9 tc..Jak myślicie?
reklama
susana
Ja byłam usypiana 2 razy
Raz do kolonodkopii
Drugi przy łyżeczkowaniu .Żadnych skutków ubocxnych nie miałam .
Ale wierzę Agnieszko że mogłaś czuć się bardzo żle .Częstym jest po tym wypadanie włosów i ogólnie złe samopoczucie .No a ty miałaś aż 9 razy .Matko to się umęczyłaś .
Z drugiej strony dobrze że są takie znievzulenia .Ja jak byłam w ciąży 17 lat temu i lezałam na patologii . to wszystkie takie zabiegi były wykonywane tylko po "Głupim Jasiu "
Dziewczyny były łyżeczkowane na żywca .!!! Krzyczły w nibogłosy .!!!
Powinni wszystkich tych lekarzy powsadzać za kratki
Raz do kolonodkopii
Drugi przy łyżeczkowaniu .Żadnych skutków ubocxnych nie miałam .
Ale wierzę Agnieszko że mogłaś czuć się bardzo żle .Częstym jest po tym wypadanie włosów i ogólnie złe samopoczucie .No a ty miałaś aż 9 razy .Matko to się umęczyłaś .
Z drugiej strony dobrze że są takie znievzulenia .Ja jak byłam w ciąży 17 lat temu i lezałam na patologii . to wszystkie takie zabiegi były wykonywane tylko po "Głupim Jasiu "
Dziewczyny były łyżeczkowane na żywca .!!! Krzyczły w nibogłosy .!!!
Powinni wszystkich tych lekarzy powsadzać za kratki
Podziel się: