reklama
gabi433
Zaciekawiona BB
apolinka i wszystko ok ? ja mam graniczne ANA i mutacje
gabi433
Zaciekawiona BB
Zastrzyki prolutex to bardzo dobre mi po 3 zastrzkach progesteron wzrosł z 22 na 35 i dodatkowo biore luteine i dupfaston ale one na mnie nie zbyt działaja.
Agnieszka, przesylam wsparcie! Staraj sie nie panikowac, moze faktycznire wizyta?
Apolinka, super!
Swoja droga brazowe plamienia to nie tylko od niskiego progesteronu. Ja mialam progesteron 80 i plamilam na brazowo i to ostro.
Apolinka, super!
Swoja droga brazowe plamienia to nie tylko od niskiego progesteronu. Ja mialam progesteron 80 i plamilam na brazowo i to ostro.
reklama
Dziewczyny,
Ja mam myślenice co do badań. Myślę, co zrobić przed kolejnymi straniami i taką mam listę:
NK (subpopulacja?/ immunofenotyp) - dalej mi sie to miesza
Allo mlr + test cytotoksyczny
KIR (HLA) - zastanawiam się....
mutacje (te 3 o których piszecie)
I teraz tu pytanie czy ja je mogę już teraz zrobić? Brałam encorton w ciązy i clexan - czy to jakoś nie zafałszuje wyników, Minął juz miesiąc odkad nie biorę tych leków....
I
tu jeszcze jedno pytanie - Beata - o to pytałaś mnie Mam możliwość załatwienia wześniejszego terminu, ale lekarka powiedziała, że muszę czekać 3 miesiące od poronienia i dopiero w marcu powinnam przyjść - mój gin mówi, że pierwsze słyszy... czy wy coś o tym wiecie?
Może to taki wymóg na nfz - że nie robią wcześniej niż 3 miesiące po stracie? ????
Agnieszka
I jak. Podjęłaś decyzję o wizycie na IP?
Ja mam myślenice co do badań. Myślę, co zrobić przed kolejnymi straniami i taką mam listę:
NK (subpopulacja?/ immunofenotyp) - dalej mi sie to miesza
Allo mlr + test cytotoksyczny
KIR (HLA) - zastanawiam się....
mutacje (te 3 o których piszecie)
I teraz tu pytanie czy ja je mogę już teraz zrobić? Brałam encorton w ciązy i clexan - czy to jakoś nie zafałszuje wyników, Minął juz miesiąc odkad nie biorę tych leków....
I
tu jeszcze jedno pytanie - Beata - o to pytałaś mnie Mam możliwość załatwienia wześniejszego terminu, ale lekarka powiedziała, że muszę czekać 3 miesiące od poronienia i dopiero w marcu powinnam przyjść - mój gin mówi, że pierwsze słyszy... czy wy coś o tym wiecie?
Może to taki wymóg na nfz - że nie robią wcześniej niż 3 miesiące po stracie? ????
Agnieszka
I jak. Podjęłaś decyzję o wizycie na IP?
Podziel się: