reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Agnieszka
Jak się czujesz? .Wiem że si€ martwisz ale wiesz że tu dużo dziewczyn plamiło i krwawiło .

Ja ze starszym miałam krwotok ..
Chłopak ma 186 cm
Już to pisałam tu chyba ze 100 razy
Leż i weż ze 2 tabletki dupka .
Może jeszcze to acc optima weż .

Raczej szykuje się z niego muzyk.
Siatkarza z niego nie będzie .Miał już dwa razy kontuzje kolana .Jest po artroskopii i długiej rechabilitacji .

A wogóle to jest strasznie przystojny .3 lata już z dziewczyną chodzi .A ma prawie 17 .Musze go pilnować żebym babką nie została szybciej jak matką .hehe

Raczej szykuje się z niego muzyk.
Siatkarza z niego nie będzie .Miał już dwa razy kontuzje kolana .Jest po artroskopii i długiej rechabilitacji .

A wogóle to jest strasznie przystojny .3 lata już z dziewczyną chodzi .A ma prawie 17 .Musze go pilnować żebym babką nie została szybciej jak matką .hehe
He he dobre, pilnuj pilnuj bo mozesz w tym samym czasie zostac potrojna mama i babcia;)

Strawbelko
Ja przytyłam po encortonie. Teraz pomału schodzę z wagi, al wszystkie iuchy obcisłe, a w niektóre przestałam się mieścić.

Susana
No własnie co babcią i mama w tym samym czasie nie zostaniesz:p a swoją drogą to chłopak musi jeszcze pouzywać:p hahahaha

ja przytyłam 3 kilo a brzuch mam jak nie wiem co ale ja w ogole po ciazy jeszcze mialam to wszystko od encortonu bo mam duza dawke zreszta endokrynolog mnie uprzedzala o tym. Agnieszka co Ciebie?
susana hehe babcia i mama za jednym zamachem:)
strawbelka pewnie ci spadnie zaraz po miesiaczce.
Dziewczyny mam taka ochotę na kebaba ze zwariuje chyba a dzis mam dzien w ktorym mam malo objawow tylko lekko mdli jak glodna jestem ..nienawidze tych dni w ktorych nic mi nie jest. Ale moj m mówi, że piersi mam jak kamienie i, że urosły..chociaz tyle.
Doris a ty ?

Ostatnia edycja:
reklama
Lumia, no to moze jakis nowy wymysl nfz - wszystko mozliwe.

Ja tez dziewczyny przybralam na wadzre ze 3kg, zaczynam ogarniac jakas lekka diete + ruch, bo jak to pojdzie w takim tempie to czarno to widze :(

Do góry