reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Agnieszka, nie denerwuj sie, bo nie ma powodu. Kazda pisze swoja opinie i opisuje swoje doswiadczenia - susana zna przynajmniej wszystkie mozliwosci.
Dokladnie nie denerwuj sie Agnieszka:)
Ja napisalam to zeby Susana sie nie wystraszyla.
Bo jak przeczytalam Twojego posta to sama bym sie wystraszyla jakbym miala isc na histeroskopie;)

reklama
A dlaczego ktoś ma się denerwować histeroskopia nie jest straszna jeszcze zależy z jakiego powodu jest ona robiona . Można mieć samą histeroskopie która trwa z 10 min a można mieć odrazu zabieg trwający od 30 do 45 min a przez ten czas jest się w narkozie nie wiem jak inne ale ja przeszłam bardzo dobrze ten zabieg nie miałam żadnych bóli czy dużych krwawień , ból miałam jedyny od spirali .

Susana jak mozesz zrób to sobie na wszelkie W . Ja też zachodziłam w ciąże i wszystko się rozwijało w macicy ale dochodziło do 8 tyg najdalej i koniec . Uwazam że warto sprawdzic .

Dziewczyny
Ja do wszystkiego podchodzę racjonalnie .
Najpierw poczekam jeden cykl ..Przyjdą akurat badania z genet.w Łodzi .Zrobię jeszcze homocysteinę i mam wlew w międzyczasie .
Po następnej miesiączce mam isć do gina to sie z nim namyślimy .
A wagine warto obejżeć od środka .hehe

A dlaczego ktoś ma się denerwować histeroskopia nie jest straszna jeszcze zależy z jakiego powodu jest ona robiona . Można mieć samą histeroskopie która trwa z 10 min a można mieć odrazu zabieg trwający od 30 do 45 min a przez ten czas jest się w narkozie nie wiem jak inne ale ja przeszłam bardzo dobrze ten zabieg nie miałam żadnych bóli czy dużych krwawień , ból miałam jedyny od spirali .
Bo jak ktos nie wie co go czeka i sie oczyta to mozna sie bac.

Ale tu cicho? Doris spisz juz w tym szpitalu??? Ja w szpitalach zawsze na sile spie dzien i noc zeby szybciej czas lecial.

Strawbelka już ktoś mi pisał o tym odbiciu w czajniku ;) a nic się nie stało że się odbiłam to byłam tylko ja w wersji roboczej ;)

reklama
Do góry