Zula, przy niskim białku S i antytrombinie III miałam clexanne "nawet"refundowany. Hematolog i ginekolog jeszcze przed ciążą dały receptę na clexanne, a acard brałam od starań właśnie ze względu na to białko. U mnie to na razie jedyny trop, większość lekarzy go lekceważy, choć mam przy okazji lekko wydłużone APTT, ale żadnych objawów zakrzepowych itp. Czytałam kiedyś na forum wpis dziewczyny z takimi wynikami jak moje ale po zakrzepicy nóg i była wtedy po 2 poronieniach też z zaleceniem clexanne, nie udało mi się z nią skontaktować, ale widziałam że miała później dzieci.
Oleńko niestety poroniłam i to niemal dokładnie w tym czasie, co Ty Poszłam do reumatologa, żeby pokazać wyniki badań na przeciwciała i wskazówki co jeszcze zbadać lub powtórzyć, ale szkoda było mojego czasu... Jeśli miałaś na myśli spadek BHCG, to o ile wiem ona spada zawsze kiedy ciąża przestaje się rozwijać, a powody tego to są już niestety różne.
Oleńko niestety poroniłam i to niemal dokładnie w tym czasie, co Ty Poszłam do reumatologa, żeby pokazać wyniki badań na przeciwciała i wskazówki co jeszcze zbadać lub powtórzyć, ale szkoda było mojego czasu... Jeśli miałaś na myśli spadek BHCG, to o ile wiem ona spada zawsze kiedy ciąża przestaje się rozwijać, a powody tego to są już niestety różne.