reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry :-)
G
Gość
Gość
Dziewczyny macie na dobry dzien... Filmik o czym mysli dziecko w brzuszku. Podkradlam z sasiedniego watku http://baby-shower.pl/czym-mysli-dziecko-brzuszku-mamy
czarna_mala
Fanka BB :)
Dzień dobry
U mnie dziś piękna pogoda [emoji41] zjadłam śniadanie i biorę się za ogarnianie domu
U mnie dziś piękna pogoda [emoji41] zjadłam śniadanie i biorę się za ogarnianie domu
Ktoś pytał gdzie miałam usuwaną przegrodę- w szpitalu
Ja pytałam ale kurcze myślałam że mieszkasz gdzieś bliżej i ,że i ja się do tego udam ale cóż poszukam bliżej.
Szalona strawbelka, kochana a może jednak jesteś nawet nie wiesz ile sprawiłabyś mi radości.Podkradlam z sasiedniego watku http://baby-shower.pl/czym-mysli-dziecko-brzuszku-ma
Ja mimo słońca od wczoraj walczę ze złością i niepokojem ,które coraz bardziej mnie złoszczą delikatnie mówiąc. Zamiast za sprzątanie mieszkania poćwiczę to może mi się odrobinka endorfin wydzieli .
Fondie tak jak pisze Agnieszka kup po prostu formy metylowe i już po co badania jak to to samo tylko z łatwą przyswajalnością organizmu.
Miłego dnia wszystkim
Sylwia dzwoniłaś wczoraj a ja przy pierogach byłam potem w locie i zapomniałam o Tobie - Wybacz.
susana
Fondieja też biorę 15mg a metylowy tylko w femibionie;/ wczoraj zmniejszyłam dawkę colostrum bo immunolog mówiła, że ja będzie serduszko żeby zamiast 2x 1 brac 1x1 też tak miałyście? no a na encortonie zostałam dalej 20 mg bo boje się zmniejszyć.
Susana ja robiłam kariotypy i mamy z m prawidłowe ale nie mam zrobionej mutacji, powiedz mi ty płacisz za tą mutację? czy jakbym dostałam skierowanie na tę mutację i do poradni genetycznej jeszcze raz nie musiałabym płacić? orientujecie się może ? może ja zadzwonię tak do Rudy gdzie robiłam kariotypy i zapytam najlepiej.
Strawbelka czekam z niecierpliwością na Twój test może dziś zrób jak cyce bolą?
Za mutację w por. Gen.nie płaciłam .
Zrobili jeszcze v leiden i trombofilie też za darmo
susana
Przecież mnie zrobił badania a mówiłam mu że w ciąży jestemw ciąży robić nie można? czy może wyjść zły wynik? myślałam, że jak zrobię im szybciej tym będę mogła zwiększyć dawkę metylową.
reklama
Fondie te badania robią w ciaży , tym brdziej jesli ktoś ma podejrzenie tych chorób to w ciąży muszą sprawdzic wszystko . Ja teaż mam zapisane te badania jak tylko zajdę w ciąże , miałam je robione jakieś kilka miesięcy temu wyszło ok ale będą chcieli sprawdzic czy się nie aktywują w czasie ciąży .
Podziel się: