reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie te badania robią w ciaży , tym brdziej jesli ktoś ma podejrzenie tych chorób to w ciąży muszą sprawdzic wszystko . Ja teaż mam zapisane te badania jak tylko zajdę w ciąże , miałam je robione jakieś kilka miesięcy temu wyszło ok ale będą chcieli sprawdzic czy się nie aktywują w czasie ciąży .
Ja bym wzięła [emoji6] a jutro już normalnie rano :) trzymam kciuki [emoji110]

Wzielam. Ale ja juz zbaranialam, jajniki mi zaraz eksploduja, a sluz robi sie jak na owulacje. Byle szybko do poniedzialku, jade do gina to mi tam pooglada te jajniki.

Strawbelka pisałaś że już kreska ci nie wyskakuje a teraz masz cień cienia więc to na pewno nie z pregnylu :D
No pisalam ze nie wyskakuje, ale moze mocz byl wczoraj bardziej rozcienczony, a dzis moze bardziej zageszczony bo specjalnie od rana nic nawet nie pilam, a bylam w Katowicach i jak wrocilam popoludniu to zrobilam dopiero ten test

reklama
Do góry