reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

strawbelka dziekuje ze mi wierzysz pewnie moj 1 post namieszal bo jakos nie latwo mi gadac jak wam i pisac od razu skad jestescie moze dlatego napislam stare miasto w ktorym mieszkam i ze cora 4 lata to wogole nie wiem skad;/ moze ja mi nie wierzycie dziewczyny z okolic katowic maja ochote na kawe jak bede na wizycie zmila checia sie spotkam enya wierzysz mi? ja na [rawde wsadzilam tam lactovaginal wsuwalam i mialam mokra reke nie wiem ja to sie stao bo moj m do tej pory mowi ze tylko mi moze sie to natrafic

reklama
No właśnie Fondie, trochę się namieszało przez te nieścisłości. mam nadzieję, że nie masz tego nikomu za złe. Zresztą wszystko napisałam ci w poprzednim poście

ok ide ogldac 500 dni na milosc uwielbiam ten film az zasne :) troszke sie poddenerwowalam dzis nie jestem na zadnym innym forum bow asze wydawalo mi sie najlepsze odnosnie lekarza same widzicie z ema super oceny a nic nie mierzy ... nie wiem juz sama poczekam do nastepnej a potem chyba do przybycienia a lumia ma mojemiesjce zamieszkania tylko jeden post nie byl ok ten 1

Kurcze muszę poszperać o tym Przybycieniu, bo często przewija się tutaj to nazwisko. Muszę przemyśleć mojego kolejnego lekarza, żeby nie było wpady jak z prof. Jerzak. U niej przed każdą wizytą miałam biegunkę z nerwów i za każdym razem straszyła mnie, że jak nie będę czegoś tam brać to urodzę chore dziecko. Może specjalista z niej dobry, ale mega mnie ona stresowała :(

Inka Nie jest mi głupio. Przynajmniej udowodniła w jakiś sposób ze jest w miarę czysta
Fondi na ten temat i swoim początkiem namieszalas bardzo. Mam nadzieje ze teraz zrozumiesz ze nie warto cokolwiek kręcić bo wychodzi jak wychodzi.
Dobrej nocy

Wpadłam jeszcze na chwilę przed snem. Fondie nierealne to jeszcze dla mnie. Beta betą - dzięki za zdjęcia, udowodniłaś że ciąża jest. Ale w to że lekarz tej klasy akurat Tobie nie wyjaśnił wszystkiego, liczył niby ciążę od owulacji ( sic) i nie dał n nawet jednego zdjęcia z wymiarami- w to ciężko mi uwierzyć. Ja też bywam nieściachaną pierdołą ale to mnie na tyle zadziwia ze muszę to przemyśleć. Pisanie w poście pierwszym fałszywych informacji też mnie rozczarowało bo mogłaś nie pisać nic. Nie znoszę kłamstwa po prostu, w życiu prywatnym również i to powtarzam mojej córce od zawsze.

P.S. Mnie też nie jest głupio i uważam że dobrze się stało- coś juz jest wyjaśnione.

hej kilka postow usunelam zeby nie oczerniac lekarza wroce za kilka dni juz nie piszcie nic o mnie a ja jak wroce postaram sie normlanie pisac i nie panikowac.

Mnie się obudziło dziecko, wiec nie mogłam tutaj czuwać w nocy. Ale tak jak dziewczynom wyżej dla mnie też nie wszystko jest jasne. 2x byłam w ciąży bliźniaczej i 2x wiedziałam co to za ciąża, bo ciążę bliźniacze są różne.
Nie,nie jest mi głupio.

Btw ja jestem wdzięczna Enya za czujność. Widzę, że nie tylko mnie tu coś nie pasowało, ale myślałam, że jestem przewrazliwiona.

Miłego dnia

reklama
Ja nazywam sie gosia i jestem z malej miejscowosci na B niedaleko zielonej góry chyba jako jedyna jestem z lubuskiego
Gosias fb nie mam ma tylko moj maz ja nie zakladam bo nie lubie tego typu kontaktu wirtualnie niby znajomi a jak na ulicy kogos spotykam to nawet czesc nie mówi
Przez ta cala akcje z fondi
Ja jako stara gwardia forum udzielam sie malo chociaz podczytuje regularnie ale w obecnej sytuacji zastanawiam sie czy nie odejsc

Do góry