reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

indeks.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Doris zgadzam sie ze przez cytowanie jest tutaj porzadek, bo tak to nie wiadomo do kogo bylaby odpowiedz.
Gosia35 takie ustawianie mnie i Doris tez nie jest do konca mile ;)

dziewczyny ja na prawde was polubilam nie wiem czemu tak wyszlo wystarcza wam takie zdjecia? moze ja jakas porabana jestem i lekarz nie chce mi nawet serca zmierzyc i usg dac ale jak nie ma karty ciazy moze nie chce zapeszyc na prawde glupio wyszlo

jeszcze wysyslac czy dwa wystarcza?

dziewczyny ja na prawde was polubilam nie wiem czemu tak wyszlo wystarcza wam takie zdjecia? moze ja jakas porabana jestem i lekarz nie chce mi nawet serca zmierzyc i usg dac ale jak nie ma karty ciazy moze nie chce zapeszyc na prawde glupio wyszlo

jeszcze wysyslac czy dwa wystarcza?
Fondie mi wystarczy i chyba Ci wierze przepraszam Cie za wszystko, ale emocje wziely gore. Dziwne te Twoje posty byly. Ucieklam bo mnie tym swoim gledzeniem i szukaniem problemow na sile strasznie dolowalas.

Fondie, odpocznij nie stresuj się i nie miej za złe tego że musisz coś udowodnić, zdjęcia wysłałaś nie do końca takie o jakie prosiłyśmy. Miało być imię, no nieważne. Daty i godziny są ok.
Przemyśl sobie tez na spokojnie to co dziś tutaj usłyszałaś i zrozum to, że wszystkim tutaj zależy na osobach prawdziwych i szczerych, bo pomimo tego, że znamy się tylko wirtualnie to, to forum naprawdę wielu osobom pomogło i każda z nas cieszy się ze szczęścia i upragnionej ciąży kolejnej forumowiczki. Ale ma to być wypowiedź szczera i osoba ma być prawdziwa. Tego by chciała każda z nas, Ty pewnie też.
Niestety w tym przypadku tak jak napisały dziewczyny podejrzenie padło na Ciebie, miejsce zamieszkania, wiek córki, brak zdjęć z usg, brak opisów z usg no dużo tego się nazbierało.

edit
Dlatego jako moderator tego wątku postanowiłam napisać Ci abyś wstawiła te bety, bo to jedyna rzecz którą mogłaś na dzień dzisiejszy wszystkim udowodnić, że jesteś realna, jesteś w ciąży i piszesz tutaj szczerze.

reklama
Fondie daj już spokój i mam do Ciebie prośbę, bądź tu sobą. Nie zmyślaj, bo widzisz sama co wychodzi. Życzę Ci spokojnej ciąży, nie stresuj się już, bo fasolowi zaszkodzisz ;)

Do góry