reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Tak jest ☺ Osobiście uważam, że dźwięk suszarki jest przyjemniejszy.

Fondie jakie "zamknij"?
Mojej znajomej synek nie potrafił funkcjonować bez Szumisia ;) mnie osobiście zdenerwowało w nim to, że jak kiedyś zostałam z Młodym i On już usnął to nie dało się tego wyłączyć, tylko sam się wyciszał aż w końcu nastała błoga cisza :)

reklama
jest 20160128_234317.jpg

Załączniki

• 20160128_234317.jpg
    20160128_234317.jpg
    408,7 KB · Wyświetleń: 92
Serio? Może jakiś uszkodzony, bo mój się da. To prezent od znajomych. Pamiętali jakie cyrki były ze starszym. Na szczęście Julek jest spokojniejszy.

Fondie, ja nie wiem jak Ci pomóc, zdjęcia się wklejają bez problemu każdej z nas. Dałam Ci propozycję, żebyś stałą się wiarygodna. Więcej Ci nie mogę pomóc.
GosiaS35, Nie wiem czemu piszesz o Strawbelce że jest niemiła. Jest tutaj dziś dość ciężka atmosfera, którą Fondie stara się odkręcić. Każdy miał prawo się trochę zdenerwować. Co do edytowania nie moich wypowiedzi, to nie jest to zbyt kulturalne, to tak jakbym poprawiała komuś błędy.
Co do cytatów, hmmmm, czasami jest łatwiej odpowiedzieć w ten sposób komuś, inne osoby wtedy też wiedzą o co chodzi nie czytając wpisu osoby której odpowiadam. Co do postów jeden pod drugim, to jak najbardziej się z Tobą zgadzam, natomiast będąc na BB szósty rok wiem, że takie rzeczy się zdarzają jak się szybko pisze i coś szybko chce się jeszcze dodać ;:tak:

reklama
Fondie, widzę, nie ma imienia, jest data - to juz coś :-)
Ty nie przesyłasz tego dla mnie tylko dla Wszystkich tutaj dziewczyn. Więc nie złość się, zrób co masz zrobić i wszystko będzie normalnie.

Do góry