reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana kurczaczek pogubiłam się , tak to jest jak się wszystko załatwia w nerwach i strachu. Powiedz mi gdzie ja mam do tej Łodzi iść czy do ICZMP czy na ulice Rzgowską do poradni genetycznej bo mapkę obczajam i nerwówkę łapię.
Edyt. Już wiem że to to samo cyc ze mnie ;P

Fondie ja się nie znam na tych betach ale jak doktorek mówi że Git to Git ;)

Doris miałam tak samo ale już jest ok.Jak swędzonko? Nie miałaś ostatnio badania USG? Mnie kiedyś tak piekło po tych ich żelach

Ostatnia edycja:
Beata CZMP jest na ulicy Rzgowskiej
To wielki szpital napewno go zauwazysz tylko zobacz sobie gdzie dokladnie isc bo ma kilka skrzydeł i mozna sie zgubic :)

Fondie, no właśnie i te kalkulatory sa złe, kiedyś sprawdzałam na takim zagranicznym - znalazłam go ale tam można max 4 cyfry wpisać a więc do 9999 a Ty masz już powyżej. Beta do tyg ciązy jest dobra, teraz usg w czwartek tylko będzie wiarygodne.
Bea25ta, u mnie na laptopie tez już jest ok. A co swędzonka, to trwa nadal :szok:

edit, zapomniałam doopisać, ze dzwoniłam do gina i właśnie mi mój M przywiózł receptę na Pimafucin więc zaraz kąpiel i aplikacja

reklama
tak a dzis ze stresu rozwala mi macice cala. Przed chwila ja wstalam myslam to koniec tak zgielo w pol szczyklo okropnie i odkad czekama na bete mialam juz 3 takie szczykniecia cholera jasna.Cyce bola apetyt mega jest troche poprzestawialam leki bo o innej godzienie bralam wczoraj i dzis mega slabo sie czuje. ale kurna pisza ze podwajac po 96 godzinach mnie sie nie podwoilo :(:( jakas babka znowu inna wredna robila bo wogole wymyslila sobe ze jutro bedzie wynik bo ona nie ma czasu co za baba ale dala dzis. wiem do tygodnia beta jest super ale wzrost chyba nie taki. nie wiem czmeu gin od rauz powiedzial, że beta jest dobra na pewno

Do góry