reklama
susana
Fanka BB :)
Aga trzymam kciuki .Ja po wizycie, mam brać standardowy zestaw,czyli encorton 10 mg ja sobie zwiększyłam do 15, clexane 0,2, rano i w południe duphaston a na noc 3 tabl.luteiny, acesan 1 tabletkę i probacti. Trochę jestem rozczarowana bo myslałam, że da mi coś jeszcze no ale cóź, ..do tego na usg jeszcze niewiele było widać, trochę słabe to moje endometrium bo 9,5 no ale poza ciażą miałam 5,5. Nic nie wskazuje też na pozamaciczną więc chociaż tyle. Następna wizyta w przyszłym tyg. w środę, mam nadzieję że dotrwam psychicznie.
Faktycznie Dubr nic nowego z lekami nie wymyślił niż inni .To jeszcze zbyt wcześno żeby było coś widać w usg .
Dobrze że zwiększyłaś encorton bo ostatnio miałaś już 10 mg?
Dopinguję tobie i fasolce twej z całych sił.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fondie, jak Cie uspokoi ta beta to idź
martaha123
Fanka BB :)
Agnieszkap też myślałam że coś dołoży. .. ja chyba od razu będę jechać na szczepienia ale ty jak dobrze pamiętam nie byłaś szczepiona...
A o jakichś wlewach czy coś nie bylo mowy... myślałam że daje... ?
Trzymam za was kciuki& i mam nadzieję wkrótce dołączyć do wizyt z tobą. Bedziesz u niego prowadziła ciążę?
Fondie jak cie ma to uspokoić to tak jak pisze doris zrób tą betę. .
A o jakichś wlewach czy coś nie bylo mowy... myślałam że daje... ?
Trzymam za was kciuki& i mam nadzieję wkrótce dołączyć do wizyt z tobą. Bedziesz u niego prowadziła ciążę?
Fondie jak cie ma to uspokoić to tak jak pisze doris zrób tą betę. .
Dziewczyny, wchodzicie teraz na forum z aplikacji czy z laptopa? Bo ja jak wchodzę z laptopa to jakieś dziwne napisy mi wyskakują
G
Gość
Gość
Ja korzystam z apki na komorce
reklama
Bea25ta, to dobrze, znaczy się że coś z forum nie gra, ja mam jakies czerwone napisy z boku, a jak zjadę niżej to na całej stronie i zasłaniają ostatnie posty.
Też tak masz?
Też tak masz?
Podziel się: