reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka boziu jak dobrze:* odpoczywajcie teraz juz bez stresu:) tak to jest z tymi badaniami.
Dziewczyny przepraszam jesli was to juz irytuje postaram sie to zmienic ja po prostu boje sie jak jasna cholera o te dziezieciaczki !!!!!!!!!!boze co ja bym dala zeby sie udalo!!!!! Ale powiem wam jedno zre jak "swiania" co godzine jestrm glodba zjadlam o 10 dwie bulki a o 11:30 dwie kielbaski i bulke i dalej bym cos zjadla bede jak ten ludzik miszelin (nie wiem jak to sie pisze) ale moge i taka zostac oby bylo dobrze. Idziemy na obiad do mamy i jak uslyszalam o roladzie miesnej to jz bym ja zjadla a ja musze przeciez miex diete. Dziolszki dajcie linka do tej strony o diecie co krazyla

reklama
Witam sie i ja niedzielnie:)

Nafoczka
Piękne info:) Widać ,że Cię to mega uspokoiło:) Super:) Szkoda tylko, że niektórzy lekarze potrafią oznajmić takie rzeczy, z taką łatwością - to straszne. Czy oni nie zdają sobie sprawy, że mogą komuś zawalić cały świat! Trochę empatii w tych kwestiach bardzo się przyda:)
Super decyzje Nafoczko!:) i co do wizyty u P i Twojego nastawienia:) Brawo Ty;)

Beata
Już sama nie wiem, mam mętlik. Nic nam się nie udało załatwić na miejscu u genetyka;/ tzn za dwa - 3 miesiące będzie tel zeby przyjechać na pobranie krwi;/ Nie mam już skierowania. Czy ten termin Twój w Łodzi dalej aktualny?
Pójdę do Rodzinnego jeszcze raz wyżebrać - tylko nie wiem czy mi da;/ Wiedziałam,że coś przekombinuje;(
Poza tym zleciła tylko kariotypy - "mutacje dopiero po wynikach kariotypów" - ehhhhh

Czaran
Dzięki za info:) A jak je się bierze? tylko do owu?

Doris, mój księcinio tez nie lubi fotek ;)))
PS nawet doktorek usteczka sprawdzał czy nie ma rozszczepu ;))
Śliczne i całuśne (po tatusiu) :-D

DSC06051.JPG

Załączniki

• DSC06051.JPG
    DSC06051.JPG
    71,2 KB · Wyświetleń: 78
Witam sie i ja niedzielnie:)

Nafoczka
Piękne info:) Widać ,że Cię to mega uspokoiło:) Super:) Szkoda tylko, że niektórzy lekarze potrafią oznajmić takie rzeczy, z taką łatwością - to straszne. Czy oni nie zdają sobie sprawy, że mogą komuś zawalić cały świat! Trochę empatii w tych kwestiach bardzo się przyda:)
Super decyzje Nafoczko!:) i co do wizyty u P i Twojego nastawienia:) Brawo Ty;)

Beata
Już sama nie wiem, mam mętlik. Nic nam się nie udało załatwić na miejscu u genetyka;/ tzn za dwa - 3 miesiące będzie tel zeby przyjechać na pobranie krwi;/ Nie mam już skierowania. Czy ten termin Twój w Łodzi dalej aktualny?
Pójdę do Rodzinnego jeszcze raz wyżebrać - tylko nie wiem czy mi da;/ Wiedziałam,że coś przekombinuje;(
Poza tym zleciła tylko kariotypy - "mutacje dopiero po wynikach kariotypów" - ehhhhh

Czaran
Dzięki za info:) A jak je się bierze? tylko do owu?

Ja biorę 1×1 do owu.

Ale jak to mutacje po wynikach kariotypów? Przecież przy prawidłowych kariotypach mogą wyjść mutacje...
Doris, mój księcinio tez nie lubi fotek ;)))
PS nawet doktorek usteczka sprawdzał czy nie ma rozszczepu ;))
Śliczne i całuśne (po tatusiu) :-D

Zobacz załącznik 743732
Śliczny [emoji7]

Lumia kochana ja poprosilam rodzinnego o wystawienie skierowania do genetyka na badania i poprosilam zeby bylo napisane ze to PILNE! I po 2-3tyg. Mialam wizyte. Tak poradzila mi pani w rejestracji w Genesis w Poznaniu

Nafoczke ale super fotka

Nafoczka .wreszcie fotka .
Jaką ma bródkę zawiniętą .
I usteczka jekie duże .Namiętny chłopak z niego będzie.

Ale jak to mutacje po wynikach kariotypów? Przecież przy prawidłowych kariotypach mogą wyjść mutacje...

To jest właśnie polityka NFZ - biorą na wytrwałość - albo żeby zrezygnować i iść prywatnie -ahhhh nie mogę o tym mówić bo zaraz się irytuje pierd....ny NFZ.
Dla mnie to też chore, jakby nie mogła zrobic od razu;/ kur....

Julia
Ja samą wizytę miałam bardzo szybko - po półtora tygodnia. Miałam też napisane pilne , ale najwyrażniej mogłam se to w dup...wsadzić.
ehhhhhh
poirytowałam się - przepraszam.

reklama
Do góry