reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie jak bedzie ciaza to sie bede cieszyc i nie bede szukac problemow.
Ale teraz jestem przerazona bo to ten dobry drozny jajnik i w sumie to on tylko mi zostal, bo tamten drugi to i tak do niczego sie juz nie nadaje.

A brałaś jakiś progesteron? Dupka chyba tak? Po nim do 10 dni przychodzi @. A na jajeczka polecam koenzym Q10 w postaci Ubichinolu (nie Ubichinionu) bierze się go od 1dc do owu :)

Czarna a Ty jaki bierzesz koenzym? wyślij linka:) Muszę się zastanowić co zacząć brać:) mam już na oku inofem i mleczko pszczele i dodam chyba ten koenzym. Jego stosuje się tylko do owu - bo powiem szczerze,że nie słyszałam o tym inchibi...coś tam:p

Strawbelko
&&&&&&&&&&

Hej
Wróciliśmy od naszych przyjaciół. mała padła w ciągu 30 sekund. Oczywiście w naszym łóżko, bo ona od 2 miesięcy co noc ok 1 przychodzi już do nas ze swojego pokoju a ostatnio to już zasypia nawet z nami. A już tak ładnie spała u siebie. Ale ja nie mam sumienia jej przenosić (tzn mój M, bo ja dźwigać nie mogę więc śpi z nami. I jest ciasno bo najpierw leży moja poduszka rogal, potem mój brzuch, potem ja, następnie Mała i M wciśnięty w ścianę :-)

bo mnie w domu nie bylo hahaha doris mialas mdlosci juz od bety 921? czemu ja przy 11 tys. nie mam:( martwi mnie to

nie w każdej ciąży są mdłości, ja do tej pory nie miałam, to moja pierwsza ciąża z takimi dolegliwościami jak były.

Czarna ja clexan i encorton już od owu .brałam .Nie wiem może już te jajka moje słabe są.Myślę tylko o tym żeby zabiegu nie musiało być .Nie wiem czy samo ruszy .

Tak jak napisałam wcześniej na ciąże biochemiczną NIC nie pomoże!
Zabiegu na pewno nie będziesz miała, musisz tylko poczekać jeszcze trochę. @ przyjdzie, tylko cierpliwości. ja dostałam w 49 dc

Doria ile ta twoja cora ma ? U nas podobnie ona konczy za miesiac 3 latka dopiero. Ale kurde dzis np. Spi ze mna w sypialni a m w salonie. Mamy duze lozko o wszyscy bysmy sie pomiescili ale ale przyszla juz o polnocy weszla pod kolderke a m chrapal a ona ciagle tato idz bo nie zasne hahah tato przestan i tata wstal i poszedl ..i tak slycha jak chrapoe w salonie"

Doris a w donoszonych ciazach tez nie mialas nudnosci ? Wczoraj w nocy podczas ptzekrecania na bok tak mnie cos zaczelo sxczypac w pachwinie ze na prawde zaczynalam sie bac pirwsza ciaza gdzie co chwile cos boli szczyka ciagnie w macicy

reklama
Dzień dobry :)
Czarna a Ty jaki bierzesz koenzym? wyślij linka:) Muszę się zastanowić co zacząć brać:) mam już na oku inofem i mleczko pszczele i dodam chyba ten koenzym. Jego stosuje się tylko do owu - bo powiem szczerze,że nie słyszałam o tym inchibi...coś tam[emoji14]

Strawbelko
&&&&&&&&&&
Ja biorę ten z Bioactive https://www.doz.pl/apteka/p45943-Bio_Active_Q10_Uniqinol_kapsulki_30_szt
Moja znajoma przed punkcją też brała ten koenzym na poprawę jakości jajec :)

Do góry