reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja też zawsze się pytam innych bo zawsze zapominam jak miałam w poprzedniej ciazy ale ten ból jajników i brzucha taki ciągnący bol to zapamiętam do końca życia

reklama
Doris bo ja teraz mam bóle piersi od 2 tyg , okresu jeszcze nie dostałam a ostatnią @ miałam 17 grudnia ale nie pamietam koedy sie skończyła , robiłam test i wyszedł negatywny a u mnie się nawet @ nie zapowiada nirmalnie czyściutko w sumie zawsze mnie bolą piersi przed @ ale teraz to jakos na długo i zawsze wyskakuje mi przed @ taki malutki syfek na policzku zawsze go mam a teraz nie ma go !!!

Doris bo ja teraz mam bóle piersi od 2 tyg , okresu jeszcze nie dostałam a ostatnią @ miałam 17 grudnia ale nie pamietam koedy sie skończyła , robiłam test i wyszedł negatywny a u mnie się nawet @ nie zapowiada nirmalnie czyściutko w sumie zawsze mnie bolą piersi przed @ ale teraz to jakos na długo i zawsze wyskakuje mi przed @ taki malutki syfek na policzku zawsze go mam a teraz nie ma go !!!
Mozliwe ze ciaza?

17 grudnia to ponad miesiąc temu, może powtórz test albo beta?

Tak ja wiem że to ponad miesiąc ale ja mam nie regularne cykle ! Niestety !
Nie zrobie bety bo tutaj nie robi się bety a jutro test powtórzę ale dZisiaj robiłam i niegatywny ja sie troszke boje bo mija tarczyca ostatnio była wysoka i lekarz zakazał staran ale my zaczęliśmy się starac jak jeszcze o tym nie wiedziałam byłam w Polsce na świetach a wrociłam miałam wizytę 9 stycznia i wyedy mi powiedział ze tsh za wysokie . Zaczełam brac wczesniej juz większa dawkę bo znajoma z przychodni mi powiedziała ze tsh mam troszeczkę wyższe

Beata ja man różnie , nawet czasami co 2-3 miesiące . Ostatnio miałam bardzo dziwne od pazdziernika az do grudnia cały czas plamienia przez histeroskopie a mialam ich dwie i przez spirale a jak mi wyciągnęli ją to zaczęło być czysto żadnych plamień . Także nic muszę czekać . 36 dzien ale nie wiemy kiedy była ovulacja

reklama
Ovli, to kiepsko tak nieregularnymi cyklami. ja miałam zawsze jak w zegarku co 28 dni, no może po zabiegu ze trzy cykle miałam co 32 dni.
Jeśli chodzi o ciąże to mnie zawsze (.)(.) zaczynały boleć 9 dnia po owu. I już wiedziałam, że ciąża.

a gdzie Reszta???

Do góry