reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Estrofem to lek z estrogenami, bierze się go w 1 fazie cyklu.
Dzięki niemu np. ładnie rośnie endometrium
Dzięki niemu np. ładnie rośnie endometrium
Doris bo ja teraz mam bóle piersi od 2 tyg , okresu jeszcze nie dostałam a ostatnią @ miałam 17 grudnia ale nie pamietam koedy sie skończyła , robiłam test i wyszedł negatywny a u mnie się nawet @ nie zapowiada nirmalnie czyściutko w sumie zawsze mnie bolą piersi przed @ ale teraz to jakos na długo i zawsze wyskakuje mi przed @ taki malutki syfek na policzku zawsze go mam a teraz nie ma go !!!
G
Gość
Gość
Mozliwe ze ciaza?Doris bo ja teraz mam bóle piersi od 2 tyg , okresu jeszcze nie dostałam a ostatnią @ miałam 17 grudnia ale nie pamietam koedy sie skończyła , robiłam test i wyszedł negatywny a u mnie się nawet @ nie zapowiada nirmalnie czyściutko w sumie zawsze mnie bolą piersi przed @ ale teraz to jakos na długo i zawsze wyskakuje mi przed @ taki malutki syfek na policzku zawsze go mam a teraz nie ma go !!!
czarna_mala
17 grudnia to ponad miesiąc temu, może powtórz test albo beta?Doris bo ja teraz mam bóle piersi od 2 tyg , okresu jeszcze nie dostałam a ostatnią @ miałam 17 grudnia ale nie pamietam koedy sie skończyła , robiłam test i wyszedł negatywny a u mnie się nawet @ nie zapowiada nirmalnie czyściutko w sumie zawsze mnie bolą piersi przed @ ale teraz to jakos na długo i zawsze wyskakuje mi przed @ taki malutki syfek na policzku zawsze go mam a teraz nie ma go !!!
Tak ja wiem że to ponad miesiąc ale ja mam nie regularne cykle ! Niestety !
Nie zrobie bety bo tutaj nie robi się bety a jutro test powtórzę ale dZisiaj robiłam i niegatywny ja sie troszke boje bo mija tarczyca ostatnio była wysoka i lekarz zakazał staran ale my zaczęliśmy się starac jak jeszcze o tym nie wiedziałam byłam w Polsce na świetach a wrociłam miałam wizytę 9 stycznia i wyedy mi powiedział ze tsh za wysokie . Zaczełam brac wczesniej juz większa dawkę bo znajoma z przychodni mi powiedziała ze tsh mam troszeczkę wyższe
Nie zrobie bety bo tutaj nie robi się bety a jutro test powtórzę ale dZisiaj robiłam i niegatywny ja sie troszke boje bo mija tarczyca ostatnio była wysoka i lekarz zakazał staran ale my zaczęliśmy się starac jak jeszcze o tym nie wiedziałam byłam w Polsce na świetach a wrociłam miałam wizytę 9 stycznia i wyedy mi powiedział ze tsh za wysokie . Zaczełam brac wczesniej juz większa dawkę bo znajoma z przychodni mi powiedziała ze tsh mam troszeczkę wyższe
czarna_mala
To może powtórz za kilka dni?
Beata ja man różnie , nawet czasami co 2-3 miesiące . Ostatnio miałam bardzo dziwne od pazdziernika az do grudnia cały czas plamienia przez histeroskopie a mialam ich dwie i przez spirale a jak mi wyciągnęli ją to zaczęło być czysto żadnych plamień . Także nic muszę czekać . 36 dzien ale nie wiemy kiedy była ovulacja
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ovli, to kiepsko tak nieregularnymi cyklami. ja miałam zawsze jak w zegarku co 28 dni, no może po zabiegu ze trzy cykle miałam co 32 dni.
Jeśli chodzi o ciąże to mnie zawsze (.)(.) zaczynały boleć 9 dnia po owu. I już wiedziałam, że ciąża.
a gdzie Reszta???
Jeśli chodzi o ciąże to mnie zawsze (.)(.) zaczynały boleć 9 dnia po owu. I już wiedziałam, że ciąża.
a gdzie Reszta???
Podziel się: