reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie no to bolaly Cie teraz jajniki przed terminem @?
Bo bys mi troche nadzieji dala, bo mnie raz prawy raz lewy boli, taki tepy bol.

reklama
Nafoczka, a ile masz lat? Bo to sie bardzo liczy. Poczytaj forum te, które Ci wysłałam. Ja wlasnie dlatego nie chciałam robic Pappa- to tylko statystyka a nie realny wynik. Zastanów sie tez co zrobiłabys jezeli okazało by sie, że synek ma ZD. Jezeli jest to tylko dla Twojej informacji to zrób NIFTY. Ale jezeli myślałabym o terminacji to tylko amnio, bo inaczej z samym NIFTY nie robią.

Tak sobie myślę, że na tym naszym forum jak w kalejdoskopie ostatnio - dobre wiadomości przeplatają się ze złymi.
Jest dużo emocji, dużo radości ale też strachu niepewności i smutku.
Ale mamy siebie i nikt tak nas nie zrozumie. Tutaj możemy się wyżalić, pogadać, zapytać.

Susana,

Susana, wiem że ciężki okres przed Tobą, dziś ciężki dzień i chyba najgorszy i ten czas do @ będzie się ciągnął ale uwierz, że strata ciąży biochemicznej jest lżejsza niż miałoby się to stać za 2-3 tyg kiedy widziałabyś pęcherzyk czy zarodek. Ja wiem, że żyłaś nadzieją, że każda pozytywna beta była piękna ale musisz wiedzieć, że teraz zaczniesz nową walkę i wreszcie się uda. Ja przeszłam trzy biochemiczne potwierdzone betą i już myślałam, że zawsze tak będzie, chciałam odpuścić ale jednak walczyłam co miesiąc uparcie. I mam teraz swój skarb w brzuszku.
Pamiętaj o tym, że na ciążę biochemiczną żaden żelazny zestaw nie pomoże, choćby był ze złotem.

Strawbelka ja jak byłam w ciazy to bardzo bolały mnie jajniki , i zresxta bolał mnie brzuch jak na miesiączkę.

Doros czy przy ciazy biochemicznej ma się jakies obiawy ?

Strawbelka ja jak byłam w ciazy to bardzo bolały mnie jajniki , i zresxta bolał mnie brzuch jak na miesiączkę
Pytam bo ja juz nie pamietam jak to bylo. W sumie miesiac temu tez przed @ mnie bolaly wiec moze mi sie znow cos poprzestawialo. Ten tydzien bedzie mi sie dluzyl jak cholera.

reklama
Ovli, ja miałam objawy takie typowo ciążowe, tyle że krótko (ból piersi, mdłości, senność, wszystko mi śmierdziało). Jedyny objaw, który zawsze trwał aż do spóźnionej @ to były mega bolące cycochy więc dla mnie ból piersi nie jest w żadnym wypadku wyznacznikiem dobrze rozwijającej się ciąży, bo mi beta dawno spadała a cyce dalej bolały. Reszta objawów mijała po dwóch trzech dniach a właściwie tuż po spadku bety

Krwawienie większe było ale bez jakiś specjalnych bóli brzucha czy skurczy. Taki normalny ból miesiączkowy tylko @ bardziej obfita.

Do góry