reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fondie, ja mam często takie napady głodu w ciąży, szczególnie późnym wieczorem
susana
Fanka BB :)
Doris dziękuję ci bardzo za odsxukanie dokumentacji.
U mnie w najlepszym wypadku bedzie opcja taka jak u ciebie 1 bioch.
Muszę jeszcze raz w piątek sprawdzić betę .Zobaczę czy spada i wieczorem wiz.u mojej gin .Niech zdecyduje co dalej .
To będzie najlepsza opcja jeżeli po odstawieniu dupka dostanę @ .Jutro 38 dc. więc niedługo się okaże wszystko .Strasxnie się boję tylko pozamacicznej . .Mężowi jeszcze nic nie mówiłam .Będzie załamka bo on już się nie zgodzi na ciąże.To była ostatnia próba .
U mnie w najlepszym wypadku bedzie opcja taka jak u ciebie 1 bioch.
Muszę jeszcze raz w piątek sprawdzić betę .Zobaczę czy spada i wieczorem wiz.u mojej gin .Niech zdecyduje co dalej .
To będzie najlepsza opcja jeżeli po odstawieniu dupka dostanę @ .Jutro 38 dc. więc niedługo się okaże wszystko .Strasxnie się boję tylko pozamacicznej . .Mężowi jeszcze nic nie mówiłam .Będzie załamka bo on już się nie zgodzi na ciąże.To była ostatnia próba .
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, a u Ciebie jaki plan? czekasz czy powtarzasz betę jutro?
edit, właśnie doczytałam
edit, właśnie doczytałam
susana
Fanka BB :)
Wstydzę się już latać ciągle na tą betę .I tak się już w lab .dziwnie na mnie patrzą .Susana, a u Ciebie jaki plan? czekasz czy powtarzasz betę jutro?
edit, właśnie doczytałam
reklama
G
Gość
Gość
A tego sie nie polyka czasem?Bylas susana na becie? Jak wy pijecie ten encorton ? To cholesrstwo jest takie gorzkie![]()
Podziel się: