reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie ja wiem ze Cie niecpociesze, bo ja tez bym na Twoim miejscu wariowala juz. Ale moze to jakis blad, albo byly 2 i zostalo jedno, albo zwolnilo na chwile i teraz po intralipidzie ruszy. Cuda sie zdarzaja. Ja kciukow nie puszczam!!!

strawbelka oj kochana wies ze to sa sytuacje jak to ze wygram w totka co innego jakby mi rosla slabo ciagle a potem z kopyta ale nagly spowolnienie..nie wierze w cuda za duzo razy mialam nadzieje a wychodzilo jak zawsze ...po co mam miec nadzieje ? wiadomo jak bedzie kazda z was wie w glebi ze tak sie skonczy ktora przez to przez ta strawbelka nawet tbie rosla ladnie a potem zaczynala zwalniac;/ tylko teraz znow co dalej znowu 3 miesiace czekac i od nowa jakos sily na to brak a znow upor jest tak wielki ze tylko juz chce zeby bylo 3 miesiace pozniej i tak wkolko

strawbelka oj kochana wies ze to sa sytuacje jak to ze wygram w totka co innego jakby mi rosla slabo ciagle a potem z kopyta ale nagly spowolnienie..nie wierze w cuda za duzo razy mialam nadzieje a wychodzilo jak zawsze ...po co mam miec nadzieje ? wiadomo jak bedzie kazda z was wie w glebi ze tak sie skonczy ktora przez to przez ta strawbelka nawet tbie rosla ladnie a potem zaczynala zwalniac;/ tylko teraz znow co dalej znowu 3 miesiace czekac i od nowa jakos sily na to brak a znow upor jest tak wielki ze tylko juz chce zeby bylo 3 miesiace pozniej i tak wkolko
Nadzieja umiera ostatnia!!!

Fondie a po co 3 miesiace chcesz czekac??? Mi lekarz nigdy nie kazal czekac. Poszlam tylko do kontroli po lyzeczkowaniu i odrazu pozwolil. Jak za drugim razem sie sama oczyscilam to tez odrazu sie staralam.

2016-01-18 07:38 1200,00
2016-01-13 20:13 819,10
2016-01-11 18:21 358,50
2016-01-09 13:55 98,03
2016-01-07 19:12 20,88
to sa doris dokladne pomiary

zawsze kaze mi czekac 3miesiace raz czekalm jedenmiesiac i beta nie urosla do 300 i spadla
To nie czekaj. Czemu Ci kaze czekac przy takiej becie? Moj lekarz mowi ze juz sie tak nie czeka jak dawniej tych 3 miesiecy. Jak ciaze sie pozniej poroni to oczywiscie trzeba czekac, ale na tak wczesnym etapie po co masz czekac.

reklama
Do góry