reklama
G
Gość
Gość
Fondie ja wiem ze Cie niecpociesze, bo ja tez bym na Twoim miejscu wariowala juz. Ale moze to jakis blad, albo byly 2 i zostalo jedno, albo zwolnilo na chwile i teraz po intralipidzie ruszy. Cuda sie zdarzaja. Ja kciukow nie puszczam!!!
strawbelka oj kochana wies ze to sa sytuacje jak to ze wygram w totka co innego jakby mi rosla slabo ciagle a potem z kopyta ale nagly spowolnienie..nie wierze w cuda za duzo razy mialam nadzieje a wychodzilo jak zawsze ...po co mam miec nadzieje ? wiadomo jak bedzie kazda z was wie w glebi ze tak sie skonczy ktora przez to przez ta strawbelka nawet tbie rosla ladnie a potem zaczynala zwalniac;/ tylko teraz znow co dalej znowu 3 miesiace czekac i od nowa jakos sily na to brak a znow upor jest tak wielki ze tylko juz chce zeby bylo 3 miesiace pozniej i tak wkolko
G
Gość
Gość
Nadzieja umiera ostatnia!!!strawbelka oj kochana wies ze to sa sytuacje jak to ze wygram w totka co innego jakby mi rosla slabo ciagle a potem z kopyta ale nagly spowolnienie..nie wierze w cuda za duzo razy mialam nadzieje a wychodzilo jak zawsze ...po co mam miec nadzieje ? wiadomo jak bedzie kazda z was wie w glebi ze tak sie skonczy ktora przez to przez ta strawbelka nawet tbie rosla ladnie a potem zaczynala zwalniac;/ tylko teraz znow co dalej znowu 3 miesiace czekac i od nowa jakos sily na to brak a znow upor jest tak wielki ze tylko juz chce zeby bylo 3 miesiace pozniej i tak wkolko
G
Gość
Gość
Fondie a po co 3 miesiace chcesz czekac??? Mi lekarz nigdy nie kazal czekac. Poszlam tylko do kontroli po lyzeczkowaniu i odrazu pozwolil. Jak za drugim razem sie sama oczyscilam to tez odrazu sie staralam.
G
Gość
Gość
To nie czekaj. Czemu Ci kaze czekac przy takiej becie? Moj lekarz mowi ze juz sie tak nie czeka jak dawniej tych 3 miesiecy. Jak ciaze sie pozniej poroni to oczywiscie trzeba czekac, ale na tak wczesnym etapie po co masz czekac.zawsze kaze mi czekac 3miesiace raz czekalm jedenmiesiac i beta nie urosla do 300 i spadla
reklama
Podziel się: