reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

no tak ale encorton obniza tsh wiec wiec raczej strasznego wyniku nie mam bylam juz na konsulatcji bedac w ciaz nastepna wizyta 28 grudnia to ewidentnie jest od utrogestanu !!!
Pewnie masz racje , ja sie nie znam na tych lekach co bierzes. Ale hashi to przeciwciala anty tpo i anty tg raczej.

reklama
magda 82 co juz urodzila kojarzycie? dostala wlasnie (nie chce mieszac dokladnie nie pamietam jaka dawke) ale wlasnie pregnyl zastrzyki bedac juz w ciazy chyba raz czy dwa wtygdniu na wspomganie jajka wiec strawbelka masz super obstawe lekami

Fondie a ten encorton obniza tsh??? Bo ja mam tsh chyba 7,5 tak mniej wiecej i dawke euthyrox 25 to co mam zmniejszyc ten na tarczyce jakbym brala ten steryd.

Fondie a ten encorton obniza tsh??? Bo ja mam tsh chyba 7,5 tak mniej wiecej i dawke euthyrox 25 to co mam zmniejszyc ten na tarczyce jakbym brala ten steryd.
przy dawce 10 mg moze nie ma wplywu..nie wiem moja endo zreszta bardzo dobra :) dostaowala mi dawke do wartosci encortonu jak zajdziesz w ciaze nie odrazu teraz jak wlaczysz encorton to poinformuj gina o tym to ci dopasuje

reklama
Do góry