dokladnie o te klucia mi chodzi dziekujeFondie mnie też kłuło zawsze w ciąży .
Przeważnie na povzątku miałamkłłucia takie od dołu jakby w pochwie w szyjce macicy dokładnie .
Teraz mam takie same kłucia ale dołem brzucha i jakby za kością łonową .Myślę że jest to naormalne .Wiązadła macicy się rozciągają .
A krwiak nie boli jak się robi.
reklama
susana
Fanka BB :)
J
a miałam ostatnio 90×50 bez utrogestanu .Nie wiem cz mnie przrbijesz .hehemam znow atak niskiego cisnienia po utrogestanie a wlasnie wzielam anstepny bo nie wyrobilam dzis z lekami odpadam ide chyba spac dobranoc
przebije po utrogestanie mam 70/ 50 odpad totalny na szczescie jest estrofen i encorton co zwiekszaja bo inaczej bym chodzila jak nacpanaJ
a miałam ostatnio 90×50 bez utrogestanu .Nie wiem cz mnie przrbijesz .hehe
G
Gość
Gość
Ja mam zawsze cisnienie 90/60 odkad pamietam. Cale zycie takie mam.J
a miałam ostatnio 90×50 bez utrogestanu .Nie wiem cz mnie przrbijesz .hehe
to jak funkcjonujesz?Ja mam zawsze cisnienie 90/60 odkad pamietam. Cale zycie takie mam.
G
Gość
Gość
Normalnie. Ja jestem zlosnica i jak sie zloszcze to mi sie podnosi bo tak rzucam piorunami. Pije duzo kawy bo bardzo lubie.to jak funkcjonujesz?
susana
Fanka BB :)
Agnieszka ja ostatnio chodziłam na monitoringi i się po nich okazało że te moje pęchole pękają jak mają po 28 mm.I nie mogłam zajść w ciąże 2 cykle.a wcześniej 4 ciąże były z 1 cykli .Susana napisz coś więcej o tym pregnylu, mi lekarz nie proponował. Czy to podaje lekarz, czy też można samemu?
Myślę że mnie się to wszystko poprzedtawiało na skutek brania sterydów bo brałam przez. pół roku
Najpierw 3 mies non stop po 5 mg. A teraz przez 3 mies po 10 mg.
Jak pęcherzyk byłbj uż odpowiedni na usg to wykupiłam zastrzyk w aptece w ten sam dxień zrobiłam sama w domu .Pęchol pewnie pękł jak miał 22-24 mm a nie 28.Jak mają po 28 to są podobno przetrwałe i moja ginka mówi że z takiego pęcherxyka trudno o ciąże .
Po pregnylu zasxłam jak widzisz od razu .Pregnyl to jest hcg i też wspomaga to zapłodnioną komórkę .
reklama
G
Gość
Gość
No mi lekarz wczoraj tlumaczyl ze to dziala jak magnes ze przyciaga jakby ta komorke zeby sie zagniezdzila.
Podziel się: