reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie mnie też kłuło zawsze w ciąży .
Przeważnie na povzątku miałamkłłucia takie od dołu jakby w pochwie w szyjce macicy dokładnie .
Teraz mam takie same kłucia ale dołem brzucha i jakby za kością łonową .Myślę że jest to naormalne .Wiązadła macicy się rozciągają .
A krwiak nie boli jak się robi.
dokladnie o te klucia mi chodzi dziekuje:)

reklama
mam znow atak niskiego cisnienia po utrogestanie a wlasnie wzielam anstepny bo nie wyrobilam dzis z lekami odpadam ide chyba spac dobranoc

Susana napisz coś więcej o tym pregnylu, mi lekarz nie proponował. Czy to podaje lekarz, czy też można samemu?
Agnieszka ja ostatnio chodziłam na monitoringi i się po nich okazało że te moje pęchole pękają jak mają po 28 mm.I nie mogłam zajść w ciąże 2 cykle.a wcześniej 4 ciąże były z 1 cykli .
Myślę że mnie się to wszystko poprzedtawiało na skutek brania sterydów bo brałam przez. pół roku
Najpierw 3 mies non stop po 5 mg. A teraz przez 3 mies po 10 mg.
Jak pęcherzyk byłbj uż odpowiedni na usg to wykupiłam zastrzyk w aptece w ten sam dxień zrobiłam sama w domu .Pęchol pewnie pękł jak miał 22-24 mm a nie 28.Jak mają po 28 to są podobno przetrwałe i moja ginka mówi że z takiego pęcherxyka trudno o ciąże .
Po pregnylu zasxłam jak widzisz od razu .Pregnyl to jest hcg i też wspomaga to zapłodnioną komórkę .

reklama
Do góry