reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja jesli mam rowne 4tyg to beta nie jest zla ale jakos na necie pokazuje ze 5tydz. Nie ogarniam tego.
Doris ja mam dzis o 14nastej wizyte
Strabwlka do kogo ty chodzisz ty chodzisz do janosz ? Susana jeszcze raz mi przypomnij kiedy miesiaczke mialas i owu ? Ja mialan 14miesiaczke a owu chyba 29
Miesiączka była 15 grudnia a owu 25 lub 26?
Jak masz 4 tygodnie to ci się 5 zaczął.

reklama
Ja jesli mam rowne 4tyg to beta nie jest zla ale jakos na necie pokazuje ze 5tydz. Nie ogarniam tego.
Doris ja mam dzis o 14nastej wizyte
Strabwlka do kogo ty chodzisz ty chodzisz do janosz ? Susana jeszcze raz mi przypomnij kiedy miesiaczke mialas i owu ? Ja mialan 14miesiaczke a owu chyba 29
Fondie ja chodze w Bytomiu do dr. Tomanka. U dr Janosz bylam raz na konsultacji odnosnie nk, bo mnie moj lekarz tam skierowal. Teraz z pania dr. kontaktuje sie mailowo jak jest taka potrzeba.

Fondie tu masz super kalkulator, jak go poprawnie wypelnisz tzn ost. miesiaczke i długość cykli to mi się nie myli nawet o dzień z OM. Masz dlugość ciąży od miesiączki i wyliczony wiek dziecka
Raz wypełniach a ono potem pamieta, już się nie pomylisz ;)
http://dziecko.haczewski.pl/

PS nie weim jak długie masz cykle ale mi wychodzi z tego kalkulatora 4tyg2d

Susana,beta cudna! Wszystko jest dobrze! Teraz nic nie pozostało innego jak tylko czekać! Ja wiem, że to czekanien jest straszne, czas tak się wlecze ale nie ma innego wyjścia.
Mi też się czas ciągnie, obecnie czekam na poniedziałkową wizytę.
Nafoczka, a Ty kiedy teraz masz gina?

reklama
Doris, niby mam teraz chodzić już co miesiąc ale że muszę chodzić do drugiego po R clexan to ide 18-go rano. Potem dopiero 08.02 jak przyjdzie biochemia, a ty ile czekałaś? a i mam pytanie może do ciebie a moze do innych brzuchatek ;) farbujecie wlosy? masakra jaka jestem już siwa, chyba już moge?

Do góry