reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka ja brzuchatką jestem tylko z wielkości brzucha ale mam psiapsiółkę fryzjerkę i ona zawsze śmieje się z przesądów o nie farbowaniu włosów.
Susana pięknie jest - zazdroszczę :)
Fondie wkrótce wlepie Ci zakaz forum strasznie jesteś rozemocjonowana. Kochana jesteś w ciąży to dbaj o siebie. Czytaj książki a nie fora przez które ciągle myślisz ,że będzie coś nie tak!! Bo jest super i tego się trzymaj

Susana piękny przyrost bety , mam nadzieje że troszkę się uspokoiłaś ;)

Dziewczynki ciężaroweczki czekamy na waszę pęknę fotki brzuszków ;)

Doris, niby mam teraz chodzić już co miesiąc ale że muszę chodzić do drugiego po R clexan to ide 18-go rano. Potem dopiero 08.02 jak przyjdzie biochemia, a ty ile czekałaś? a i mam pytanie może do ciebie a moze do innych brzuchatek ;) farbujecie wlosy? masakra jaka jestem już siwa, chyba już moge?
Nafoczka, ja farbowałsm włosy w I trymestrze, jakoś ze dwa tyg przed światmi, bo juz wygladałam strasznie. Można robic pasemka i baleyage, bo farba dotyka tylko włosa a nie skóry głowy. Farbę na całość/odrosty zalecają robić po skonczeniu I trymestru.
Ja biochemię robiłam 22 grudnia, a wyniki miałam 7 stycznia.

Dziewczyny, mam suchy kaszel, przeziębienie mi minęło a kaszel dalej mnie męczy i aż od niego boli mnie brzuch. Co mam robić na ten kaszel? *spam* i syrop z cebuli się nie sprawdził

ja bralam largin up.junior ja drapalo to ssalam i przeszlo.
ja juz przed gabineyem wczesnien ale to dobrze bo tak mnie wytrzepalo ze az.mnie kulo a tu fotele jak lezanki :)

ja wiem że fryzjerki mowią, ze mozna ale w ostatniej ciąży poronionej farbowalam i potem sie niepotrzebnie zastanawialam- wiem, ze to nie to ;) ale już dmuchałam teraz na wszystko więc chyba teraz już sie wybiore bo nawet syn pyta co to takie biale jest ;) a ne mega krótkich wlosach mega szybko widać ;)

Witajcie dziewczyny

Strawbelka – ja mam podobne wymiary do Twoich. Nawet nie będę pisała ile mi już kilogramów przybyło od początku starań :sad:

fondi – beta pięknie rośnie, gratulacje. Jakie masz dawki progesteronu?? Bierzesz acard??

susana – gratuluje pęcherzyka, kciukam za serduszko. Beta wypaśna :tak:

Agnieszka mam pytanko czy dr też na encortonie pzwala ci być max 3 cykle? Mi ciągle gada o invitro jak się nie uda 3 razy. Nie ukrywam że nie chcialabym tej opcji..

reklama
lilia 3x dziennie dosutny ustrogestan, prolutex domiesniowy 50mg,2x 200mg mikronizowanego robionego progesteronu na noc . acard.biore juz nawet przed ciaza

Do góry