reklama
martaha123
Fanka BB :)
Nie mogę dobić się do dr mają jakąś obsuwe .... wrrr chcę mieć tą rozmowę za sobą. ...
Nafoczka ja brzuchatką jestem tylko z wielkości brzucha ale mam psiapsiółkę fryzjerkę i ona zawsze śmieje się z przesądów o nie farbowaniu włosów.
Susana pięknie jest - zazdroszczę
Fondie wkrótce wlepie Ci zakaz forum strasznie jesteś rozemocjonowana. Kochana jesteś w ciąży to dbaj o siebie. Czytaj książki a nie fora przez które ciągle myślisz ,że będzie coś nie tak!! Bo jest super i tego się trzymaj
Susana pięknie jest - zazdroszczę
Fondie wkrótce wlepie Ci zakaz forum strasznie jesteś rozemocjonowana. Kochana jesteś w ciąży to dbaj o siebie. Czytaj książki a nie fora przez które ciągle myślisz ,że będzie coś nie tak!! Bo jest super i tego się trzymaj
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Nafoczka, ja farbowałsm włosy w I trymestrze, jakoś ze dwa tyg przed światmi, bo juz wygladałam strasznie. Można robic pasemka i baleyage, bo farba dotyka tylko włosa a nie skóry głowy. Farbę na całość/odrosty zalecają robić po skonczeniu I trymestru.Doris, niby mam teraz chodzić już co miesiąc ale że muszę chodzić do drugiego po R clexan to ide 18-go rano. Potem dopiero 08.02 jak przyjdzie biochemia, a ty ile czekałaś? a i mam pytanie może do ciebie a moze do innych brzuchatek farbujecie wlosy? masakra jaka jestem już siwa, chyba już moge?
Ja biochemię robiłam 22 grudnia, a wyniki miałam 7 stycznia.
Dziewczyny, mam suchy kaszel, przeziębienie mi minęło a kaszel dalej mnie męczy i aż od niego boli mnie brzuch. Co mam robić na ten kaszel? *spam* i syrop z cebuli się nie sprawdził
ja wiem że fryzjerki mowią, ze mozna ale w ostatniej ciąży poronionej farbowalam i potem sie niepotrzebnie zastanawialam- wiem, ze to nie to ale już dmuchałam teraz na wszystko więc chyba teraz już sie wybiore bo nawet syn pyta co to takie biale jest a ne mega krótkich wlosach mega szybko widać
Witajcie dziewczyny
Strawbelka – ja mam podobne wymiary do Twoich. Nawet nie będę pisała ile mi już kilogramów przybyło od początku starań
fondi – beta pięknie rośnie, gratulacje. Jakie masz dawki progesteronu?? Bierzesz acard??
susana – gratuluje pęcherzyka, kciukam za serduszko. Beta wypaśna
Strawbelka – ja mam podobne wymiary do Twoich. Nawet nie będę pisała ile mi już kilogramów przybyło od początku starań
fondi – beta pięknie rośnie, gratulacje. Jakie masz dawki progesteronu?? Bierzesz acard??
susana – gratuluje pęcherzyka, kciukam za serduszko. Beta wypaśna
martaha123
Fanka BB :)
Agnieszka mam pytanko czy dr też na encortonie pzwala ci być max 3 cykle? Mi ciągle gada o invitro jak się nie uda 3 razy. Nie ukrywam że nie chcialabym tej opcji..
reklama
Podziel się: