reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
No ja już z niecierpliwością czekałam po wyniku estradiolu bo wiedziałam że ma przyjść. Teraz tylko do dr muszę zadzwonić w południe co i jak dalej. Bo tak sobie za życzył

Jestem jestem
No to co mam wam napisać ?
Pan doktor niewiele widział bo jeszvze wcześno .4 tygodnie jest .
Sprzęt szpitalny lichy -powiedział
Dopatrzył się pęcherzyka ok 4 mm.
Ale ledwo co widać jeszcze .
Najważniejsze że przepisał clexane na ryczałt .Zawsze parę groszy
w portfelu zostanie.
Postraszył mnie dużą ilością progesteronu że jak go tyle biorę to on zagęszcza krew.
Przepisał lutkę dopochwową ale ja i tak tego dupka będę brać ., tylko może 3×1 a nie 3×2 .Nie wiem co mam robić bo przecież wy też duże ilości bierzecie?
Zlecił badania na fundusz i tyle .
A i kazał odstawić metforminę ale też nie wiem co mam zrobić .
Chodzę do niego że wxględów finansowych bo wiadomo w sxpitalu wsxystko na narodowy fundusz ,wsxystkie badania ,do tego pan doktor bardzo miły ,ale czy wiedzę ma nie wiem .Najważniejsze że clexane pisze. na ryczałt
No i betę jeszcze zrobiłam .wynik po 12.
Za tydzień wizyta u mojej ginki nr 1.

Susana ja tez mam 4tydzien ? Zagedzcza oj bardzo.progesteron ja mam dopochwowy doustny i domiesniowy dlatego mam fragmin az 7500i uklad krzepniecia co 10dni a jeszcze go nie zrobilam :(

Nie znam sie na metforminie ale to insuline? Encorton ja podnosi to nie wiem ale ja nie lekarz zapytam dzis o ta glukoze czy insulne czy kontrolowac

reklama
Susana (Fondie), ja też pierwsze miałam tylko pęcherzyk ok 4mm przy becie ok 500. (nie umniejszam ale w zarodek przy 300 nie chce mi się wierzyć)
w 14 dpo- beta 434
w 16 dpo (30 dc dzień@)- pęcherzyk 4mm
w 18 dpo- beta 2251
w 22 dpo- beta 12 755
w 25 dpo (39dc)- ZARODEK bez serduszka
w 6t4d- serduszko
Zatem spokojnie, nic nie przeskoczycie, ewentualnie dzień w te lub tę strone ;)
Mój gin też kazał odstawić metke ale widziałam, że insuline mam wysoką i nie odstawiłam- więc może insuline sprawdź zanim podejmiesz decyzje.
Co do progesteronu też mialam 3x1 i lutki 2x (100) ale do tego prolutex a to też progesteron
Nic sie nie martwci będzie dobrze, juz jest ;)

Do góry