reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka A przypadkiem nie wychodził Ci zaśniad jak mi?? Ja bety w ciąży nie miałam badanej ale właśnie lekarz powiedział że przy zaśniadzie są ogromne przyrosty bety. Ja jeszcze do teraz mam ją w organiźmie.

Ja we wtorek na porządne USG brzucha sprawdzić czy wszystko gra
a skąd wiadomo czy był zaśniad czy nie?
Ja nie odebrałam po łyżeczkowanie tego wyniku histo.. Czy tam mogło cos byc? Co na tym wyniki w ogóle piszą?

reklama
Bertha ja mam napisane : obraz podejrzany w kierunku zaśniadu groniastego. Nawet w cytologii jak już plamiłam w ciąży wyszło ,że mam ASC - US i lekarz powiedział że to mogą być komórki rakowe a inny mówił że infekcja

Strawbelka A przypadkiem nie wychodził Ci zaśniad jak mi?? Ja bety w ciąży nie miałam badanej ale właśnie lekarz powiedział że przy zaśniadzie są ogromne przyrosty bety. Ja jeszcze do teraz mam ją w organiźmie.

Ja we wtorek na porządne USG brzucha sprawdzić czy wszystko gra
Przy zasniadzie to beta przyrasta bardzo duzo. Mi przyrastala 300% potem spowolnila to 150% co 2 dni. Lekarz podejrzewal blizniaki, ale na usg bylo widac tylko 1 serduszko. No w sumie to byl dopiero 6 tydzienci pare dni.
Bea nawet mnie nie strasz tym zasniadem, ja jestem bardzo slaba psychicznie i bym sobie chyba w leb strzelila!!! Bea a Tobie jak rosla beta?

Bea no i po poronieniu to mi beta szybko spadala. W tym sasniadzie to jak czytalam to ta beta tysiacami przyrasta. Ja mialam ja w normie jesli chodzi o tc. Pocieszam sie jeszcze ze lekarz dobry wiec by odrazu poznal ze cos zlego sie dzieje.

Bertha
No właśnie w histopatologi to tylko ten zaśniad wychodzi lub nie! żadnych, innych "cennych " informacji, poza tą jedyną.
Ja bym odebrała na Twoim miejscu.

Stachma
Po pierwszym poronieniu gin kazał mi zrobić betę kontrolną. Teraz inny nic mi nie mówił , a właśnie nie pamiętam po ilu robiłam wtedy. JA dla świętego spokoju chcę zrobić, żeby wiedzieć ,ze spadła do 0, ale może właśnie jak odbiorę wyniki histopatologii.

Strawbelko
Spokojnie. Jak nic w badaniu nie wyszło i beta spada, to nie masz się czym przejmować:)

Dziewczynki, nie dajcie sie zwariowac. Bo widze, ze emocje Was ponosza. Ja chyba bede musiala sobie zrobic mala przerwe od forum, bo jak bylam wzglednie spokojna o swoje leczenie tak jak Was czytam to wpadam w lekki poploch ;)

Dziewczynki, nie dajcie sie zwariowac. Bo widze, ze emocje Was ponosza. Ja chyba bede musiala sobie zrobic mala przerwe od forum, bo jak bylam wzglednie spokojna o swoje leczenie tak jak Was czytam to wpadam w lekki poploch ;)
Arda ja dzis dokladnie to samo stwierdzilam, ze jak bylam spokojna o leczenie i bylam pewna ze teraz z wlewami sie uda, to teraz jakiegos dola lapie i jak czytam o tych wszystkich badaniach to zaczynam sie bac o siebie!

reklama
Do góry