reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana, Fondie serdecznie gratuluję!
Ja to WIEM że każda doczeka się swojego cudu tylko trzeba mieć dużo siły i determinacji.

Fondie ja w 9dpo miałam betę 28,43 ( czyli podobnie jak u Ciebie- który masz dpo?) w 12 dpo 140,20. Malina był bardzo zadowolony z jej wysokości:) Ale nie jej wysokość jest wyznacznikiem tylko przyrost wiec powtórz betkę za 2 dni.

Co do szczepień w ciąży ja doszczepiałam się 2 razy e ciąży, łącznie miałam 11 szczepionek ale dopiero zaczęłam działać jak mi Malina pozwolił po 7 szczepionkach i 10 miesiącach leczenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Fondie, betka urosnie, nic sie nie matw :)

Ktoras pytala, mam dzisiaj 19dc, jakis 5 dpo. Ja raczej czarno to widze, a jeszcz

Dolaczam do klubu:) to jest tak jak sie zaczynalismy starac to sie czeszylam ale jak sie okazalo ze nie mam owulki to juz starania niw byly fajne. Przed wczoraj pisalam ze musze sie pogodzic ze nie bede miec dzieci a wieczorem test pokazal dwie kreski ..i jak zrobilam bete to sie cieszylam poten poszperalam po necie i wydaje sie byc mala ale tak na prawde nie wiem kiedy byla owulka wedlug susany dzia jest 10dpo a ja wiem tylko ze pregnyl mialam 11dni temu o trzy dni z rzedu aie staralismy a bol mialam 28 wieczorem. I dzis jak wstalam mysle...za pozno enorton podany wszyatkie od razu bralyscie..
I znow sobie uswiadomilam ze nie daje szans fasolce i w glowie mysle cojak nie urosnie beta co zrobie ....ale ze mnie okropna baba aaaaaaaa nie moge tak mysleccccccccccccc

Fondie to już tak z nami jest... trudno po prostu się cieszyć. .. ja jeszcze nie wiadomo czy zaskoczyło a już kolataja się myśli co jeśli znowu się nie uda donosić.... szkoda że nie ma guzika pozytywne myślenie lub w ogóle nie myslenie....

Susana, Fondie gratulacje! Ja encorton dostalam dopiero przy becie ponad 3000. Spokojnie, uwierz w kruszynke!
tak ale ja dostalam ostanio przy becie 2200 ale nie wiem jak przyrastala i sie nie udalo.

no to jak teraz dalam przy 20 to na penwo musi sie udac :) be zuczuelnia na clexane bez krwiaka bo juz sie oszczedzam musi byc dobrze

Ostatnia edycja:
Fondie nie myśle w ten sposób " kiedy , jaki , itd to się stało " ważne że się udało ;) i teraz myśl pozytywnie ;) .
Rozumię ciebie że się martwisz ja pewnie bedĘ wariować czy dzieciątko zyje i czy się rozwija .
Ja nigdy nie wiem kiedy mam ovulacje , nigdy nie wiem koedy mam mieć @ u mnie wszystko to niespodzianka dlatego ja robię wszystko bez wiedzy atakuje M albo on mnie co 2 lub 3 dni takim sposobem się udawało mam nadzieje że teraz tez się uda .

reklama
Enja a ile mialas mlr jak pozwolili Ci się starac?
Ja wczoraj wlasnie dzwonilam bo musialam podac dane dawcy. Dzieki Bogu kolezanki mąż sam zaproponował że zostanie dawca do szczepionek. Bo z tym akurat byl problem bo moi szwagrzy mdleja na widok igieł, wiec nawet ich nie bralam pod uwage.
Fondi! Teraz i tak juz nic nie zrobisz. Wiec napompowane cycki do przodu i wiara, wiara i wiara w Kruszynke!

Do góry