reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana, ciąża na czterdziestkę, fajnie, to tak jak u mnie :-)

Fondie, ja bym powtórzyła rano w sobotę a nie w poniedziałek, bo beta na tym poziomie rośnie szybko więc będziesz wiedziała, że jest dobrze.

Susana, no wielka, pierwszy raz taką miałam w ciąży w tym dniu, pomijając oczywiście wyniki z biochemicznych, bo tamte to malutkie były

Fondie, no super :) gratulacje!!

Ktoras mowila, ze sie zastrzeli? No to teraz moja kolej, bo lapie depreche..
Susana, ciąża na czterdziestkę, fajnie, to tak jak u mnie :-)

Fondie, ja bym powtórzyła rano w sobotę a nie w poniedziałek, bo beta na tym poziomie rośnie szybko więc będziesz wiedziała, że jest dobrze.
Fondie
Popieram Doris
U mnie po 48 godz przyrost × 3

Arda
Ja odwołuje strzelaninę hehe.
Traz ty się stresuj.!!A my z Tobą !!!!!
Oj coś mi się wydaję że nas tu dużo w tym styczniu brzuchatek dołączy !!!!))))

Dzisiaj który dc.masz?

Ja już sobie wkrecanie zaczęłam boli w podbrzuszu ( pewnie na myśl o jutrzejszym badaniu) cyce też ( pewnie od progesteronu) walnelam test owu i kreska jakąś tam sie pojawiła i już idę w kierunku wielkiego ryku jak @ przylezie... eh chyba trzeba iść spać bo głupoty sie do głowy cisną. ...

reklama
Do góry