reklama
martaha123
Fanka BB :)
Fondie gratuluję :-)
Agnieszka ja będę miała tylko 1 wynik na razie więc i tak do poniedziałku niczego się nie dowiem... no ale napiszę oczywiście :-)
A jakiego rzędu wielkości miałaś ten estradiol?
I czy dubr dał ci jakiś limit czasu na zajście bo mi powiedział ze na encortonie max 3 cykle i albo przerwa albo invitro chociaż ja raczej wybiorę przerwę.
Agnieszka ja będę miała tylko 1 wynik na razie więc i tak do poniedziałku niczego się nie dowiem... no ale napiszę oczywiście :-)
A jakiego rzędu wielkości miałaś ten estradiol?
I czy dubr dał ci jakiś limit czasu na zajście bo mi powiedział ze na encortonie max 3 cykle i albo przerwa albo invitro chociaż ja raczej wybiorę przerwę.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fondie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejna ciążówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czyli moglam po leki jechac no nic maz jutro podskoczy i weznie do poniedzialku bede dobrej mysli a w poniedzialek beta i jak bedzie zle to sie ide nie wiem coFondi gratuluje ładna beta
G
Gość
Gość
Fondie super!!!20,88 beta czyli co jest ok ta beta?
chcialbym tylko, żeby tak ladnie rosła jak i tobieFondie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejna ciążówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fondie, bierz leki isię nie stresuj, tak jak susana. Grzecznie dziewczynki odpoczywać.
Jakie bierzesz leki?
Jakie bierzesz leki?
Podziel się: