reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

fondie spokojnie jak weźmiesz ze 2 dni encorton na darmo to też nie zaszkodzi, ja już trzeci cykl się faszeruję i jak na razie na darmo ale cóż...
ale kreski na testach były więc ja myślę że to jednak ciąża.
Martaha jak bedziesz miała wyniki estradiolu to pisz, porównamy z moimi

reklama
Fondie, podnosisz ciśnienie normalnie!!!! Czekamy z Tobą. A co do testów to mi czasem nie wychodziły nawet te co było napisane że mają czułość 10 a te facelle co mają czułość 25 wychodziły. Więc się nie stresuj

Strawbelka nie pamiętam udało sie za 1 i 2 razem to bylo w 2012 roku juz nie pamiętam co brałam wiem ze nie było nic przeciwzakrzepiwego a mam mutacje i po czasie jak sprawdziłam wyniki krzerpliwości które robiłam przed transferem to nie byly dobre i myślałam ze to była przyczyna, dopiero duzo później robiłam nk kolejne 5 transferów bez efektów na encortonie a zarodki bardzo ładne 5aa, 5ab

Strawbelka nie pamiętam udało sie za 1 i 2 razem to bylo w 2012 roku juz nie pamiętam co brałam wiem ze nie było nic przeciwzakrzepiwego a mam mutacje i po czasie jak sprawdziłam wyniki krzerpliwości które robiłam przed transferem to nie byly dobre i myślałam ze to była przyczyna, dopiero duzo później robiłam nk kolejne 5 transferów bez efektów na encortonie a zarodki bardzo ładne 5aa, 5ab
Inka nie doradze nic, myslalam ze jeszcze moze tego encortonu nie bralas. A na calym zestawie probowalas?

reklama
Do góry