reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Oj dawno mnie tu nie bylo... Nie moge sie ogarnąć z nowym wyglądem forum... Gratuluje zaciazonym, za staraczki trzymam kciuki!
Wczoraj dotarlo do mnie jakie mam szczescie. Uzalalam sie nad soba jak to mi jest zle... Ale ma wspaniala córkę, kochającego męża, jestem zdrowa na tyle zeby sie nimi cieszyć a to co bedzie później czyli ciąża to juz dalszy plan.

To właśnie pisalam wczoraj... Ale... Nijak to się ma do rzeczywistości. Przyjechala do mnie dalsza sasiadka. Ma syna z Oliwii wieku i teraz jest w ciazy. Ma termin wtedy co ja z Krzysiem. Usmiechalam sie przez lzy... Jak tylko wyszla przewylam pol dnia :( myslalam że jestem silniejsza... Nie, nie jestem :(
My zaczynamy szczepienia od lutego. I mam pytanie do dziewczyn jak sie szczpicir to trzeba czekac po szczepieniach z zaplodnieniem? Bo ostatnie mam 2 marca a wtedy mi wypadaja plodne. Wiem ze powinnam zapytac lekarza... Ale jakos chce żyć nadzieja na marcowe starania.

20160107_064926.jpg dzisiejszy a to nie strumieniowy tylko jakos jeszcze inaczej sie zwie ale w galerii jeszcze zrobie ten z rossmana to wam wysle

Załączniki

• 20160107_064926.jpg
    20160107_064926.jpg
    197,9 KB · Wyświetleń: 82
Kwaituszek mam tak samo kolo mnie same ciezarne ogolnoe to moje mysli zaczynaja znow krazyc wokol tego czy bedzie zabieg i jakos po 4poronieniach noe umiem sobie wyobrazic ze moze byc inaczej

Kwiatuszek ja się szczepilam ale mi lekarz nie pozwolił na starania od zaraz bo w cyklu starankowym muszę brać leki więc ostatnie szczepienie miałam 3.12 @12.12 i od wtedy leki i działanie.
Te reakcje są normalne chociaż wydaje się ze sie ogarnelo temat to znowu wraca. Kuzynka też jest w ciąży a ma dziecko w wieku mojego. Ja mialam termin na 13.01 i wtedy mam testować. .. eh... no nic... jakoś to będzie chociaż przeczucia nie uspokajają. ..

Fondie jest kreska !!!! Nie da się ukryć jest widoczna ;) wspaniałe wieści , ja też nie długo zaczynam startować ze staraniami i mam nadzieje ujrzeć taką kreseczkę .;)

Kwiatuszek wiem o czym mówisz , ale tak jak sama pisałaś masz z czego być dumna i szczęśliwa . Ja tez milam moment gdzie widziałam kobiety w ciazy i zastanawiałam się co jest ze mną nie tak i ja patrzalam się na nie nie miałam nadzieji , że kiedykolwiek zostane matką . Nie mam dzieci ale jest ta nadzieja ona jeszcze pozostała i tak się ciągnie za mną , czasami nie mam siły już nawet o tym myśleć a pożniej nadchodzi nowy dzień i znów ta NADZIEJA .

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku my mogliśmy sie starać od razu po ostatnim szczepieniu, natomiast ono u mnie wypadało na poczatku cyklu, a leki miałam zaczac włączać jesli dobrze pamietam od 8dc i było to jeszcze w tamtym cyklu mozliwe.

Fondie- trzymam kciuki za coraz wyraźniejsze kreski

Fondi gratuluje :*
Martaha ja jestem zielona w temacie. Mi gin kazal się juz starac po 1 szczepieniu bo jakies tam blokowanie mam. Ale i tak muszę wybrac przynajmniej dwa bo i tak wtedy bede miec @ ale czy te szczepienia takie "świeże" nie zaszkodza dzidzi?
Powiem Wam, ze myslalam ze na prawdę dalam sobie z tym rade. Chociaz cale swieta i nowy rok nie bylam na cmentarzu... Nie dalam rady :( bylam dopiero w tym tydodniu we wtorek.

Ja też mialam 2 szczepienia a jakby zaskoczyło to mam szybko wziąć kolejne więc nie szkodzi dzidzi skoro w ciąży trzeba brać kolejne. Bedzie dobrze tylko dopytaj lekarza jaki tok postepowania zastosować.

reklama
Kinga a mozna brac leki w trakcie szczepien? Mi niby dr Sacha mowil, ze mozliwe ze u mnie wystarcza 2 szczepienia bo allo mlt mam na poziomie 20. Dr P mowil ze w Lodzi jak jest tyle po szczepieniach to brawo bija. I ze dla swietego spokoju przynajmniej raz sie zaszczepic i sie starac. Musze sie umowic na wizyte do Dr jeszcze pod koniec stycznia zeby w razie czego powiedzial mi co mam robic. Moze sie Wam wydawac ze jestem jakas nie normalna... Że tak chce teraz i juz... Zamiast pokornie czekac....

Do góry