reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana lekarka dobrze ci radzi, czasem jak jest taki duży pęcherz to nie pęka, zresztą jak robiła Ci dziś USG to powinna widzieć, a już z pewnością bedzie wiadomo zbadasz progesteron, trzymam kciuki &&& Arda za Ciebie również (bo ty następna?)

Fondie, tak powinnaś wziąść jak piszesz, idź lepiej w 8dc i lekarz zobaczy jaki lub jakie są pęcherzyki ;) jak będą duże to albo poda ci zastrzyk na pekanie albo każe kupic i samej podać jak to będzie okres świąt- ja w ostatnim cyklu sama celowalam ;D

Beata, leże to za dużo powiedziane ;) przy dziecku i teściach się po prostu nie da, ale choć tyle, że o piątej do pracy nie wstaje. Ja wiem, że się nastawiłaś na Łódź ale czemu nie chcialaś do Tarnowa/Krakowa tak jak część z nas od tej strony mapy? Ja wizyte mam dopiero 21go i strasznie mi sie dłuży...

Martaha, mamy podobne marzenie. Oby kolejna @ sie nie zjawila. A wiara dzieci jest piekna! Taka niewinna. Wiele powinnismy sie od dzieci uczyc.

Susana, szkoda, ale jak szybko to ja tez becie nie do konca wierze, sorry.

Nafoczka, dziekuje za kciuki, faktycznie odliczam dni.

dziewczyny kurde znow mi tarczyca skoczyla;/ jestem na dawce letroxu 5x 75 i 2x 50. a dzis wynik wyszedl 3,02 pojutrze mam wziasc clo ale kurde jak teraz mi endo zwiekszy dawke np. na 100 to cholera jaka bede brac w ciazy 200? jak mi skoczy? jaka dawke najwieksza braliscie? mam hashimoto oczywiscie jakby ktos zapomnial;) czemu to cholerstwo mi tak skacze?? 6 tygodni temu mialam 2,45 i mi zwiekszyla dawke z 2x75 i 5x 50 na wlasnie taka jak mam teraz;/ cholera co to sie bralo za diete glutenu mam nie jesc?

tak ide w 8dc:)na monitoring:)

Mi endo powiedziała, że na początku ciąży tsh bardzo spada bo ma wpływ na ten spadek właśnie beta hcg. Ja jak na sam początek ciąży miałam sporo, przed ciążą nie badalam i endo mówiła ze mogło być jeszcze wyższe. Kiedyś jak badalam po poronieniu było w normie. a teraz szok, przez tydzień brałam 50 a później już 25

reklama
Fondie a mi tarczyca spadla do 0,782 chyba z 2,16 na dawce 25. Zmniejszylam sobie dawke i biore pol tabletki od wczoraj. We wtorek jade do endokrynologa na konsultacje, bo nie chce sama kombinowac zeby nie pogorszyc.

Do góry