reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka - dzieki nie wiedzialam. Ale ja i tak mialam inny nr chorob wpisywany bo tak prosilam. Lekarka kazala sie zastanowic bo ze bede stratna itd. Ale lek co bedzie jak sie nie uda ze znow te spojrzenia niby wspolczucie a po katach obgadywanie...wolalam juz stracic finansowo a miec spokoj psychiczny

reklama
Kitki, czasmi lepiej troche kasy poswiecic, a miec swiety spokoj...

Susana, a dlaczego zakladasz, ze ma byc torbiel? Cos ci dolega? Jakies bole?

A my zorganizowalismy poprawiny :p powiem szczerze, ze powoli mam ochote sobie odpoczac, ale A. cos zagadywal, ze jutro trzeba zamknac sezon wiec nie wiem czy bedzie mi dane :p

Arda oczywiście naczytałam się w int.że jak pęcherz 26 mm to już jest przerośnięty i nie pęka tylko się z niego torbiel robi .Potem się prawdopodobnie wchłania.
Mam nadzieje że mój pękł.
Wcześniej żyłam w nieświadomości co do moich pęcherzy.2 razy poszłam na monitoring i takie cuda..??

Susana
Dobrze Arda pisze zebys glupot nie czytala:p
Moj szalony pecherz tez mial 26mm dostalam ovitrelle, a wczoraj pisalam o becie 1212;-)

susana mi pęcherze też zawsze rosną do 25-27 mm i pękają same bez zastrzyku.. tyle ze ja biorę CLO na wzrost pęcherzyka nie wiem czy to ma wpływ na tak dużą wielkość.. ale nie martw sie ważne że jest:)

reklama
Do góry