Nafoczka - dzieki nie wiedzialam. Ale ja i tak mialam inny nr chorob wpisywany bo tak prosilam. Lekarka kazala sie zastanowic bo ze bede stratna itd. Ale lek co bedzie jak sie nie uda ze znow te spojrzenia niby wspolczucie a po katach obgadywanie...wolalam juz stracic finansowo a miec spokoj psychiczny
reklama
Kitki, czasmi lepiej troche kasy poswiecic, a miec swiety spokoj...
Susana, a dlaczego zakladasz, ze ma byc torbiel? Cos ci dolega? Jakies bole?
A my zorganizowalismy poprawiny powiem szczerze, ze powoli mam ochote sobie odpoczac, ale A. cos zagadywal, ze jutro trzeba zamknac sezon wiec nie wiem czy bedzie mi dane
Susana, a dlaczego zakladasz, ze ma byc torbiel? Cos ci dolega? Jakies bole?
A my zorganizowalismy poprawiny powiem szczerze, ze powoli mam ochote sobie odpoczac, ale A. cos zagadywal, ze jutro trzeba zamknac sezon wiec nie wiem czy bedzie mi dane
susana
Fanka BB :)
Arda oczywiście naczytałam się w int.że jak pęcherz 26 mm to już jest przerośnięty i nie pęka tylko się z niego torbiel robi .Potem się prawdopodobnie wchłania.
Mam nadzieje że mój pękł.
Wcześniej żyłam w nieświadomości co do moich pęcherzy.2 razy poszłam na monitoring i takie cuda..??
Mam nadzieje że mój pękł.
Wcześniej żyłam w nieświadomości co do moich pęcherzy.2 razy poszłam na monitoring i takie cuda..??
Bafinka
Fanka BB :)
susana mi pęcherze też zawsze rosną do 25-27 mm i pękają same bez zastrzyku.. tyle ze ja biorę CLO na wzrost pęcherzyka nie wiem czy to ma wpływ na tak dużą wielkość.. ale nie martw sie ważne że jest
reklama
G
Gość
Gość
Susana pewnie nam za 2 tygodnie napisze ze ma 2 grube krechy na tescie
Podziel się: