reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Liluli witamy cię ;) bardzo mi przykro i światełko dla twoich aniołków [*] . Ja miałam dwurozna macice z przrgrodą i traciłam ciaze w tak młodych ciążach jak ty 9,8,6 tydz . 2 tyg temu miałam operacje i usowali mi ta przegrodę wiec teraz czekam na wizytę w styczniu . Lekarz stwierdził ze to moze być problem ta wlasnie macica . Dobrze , ze masz dobrego lekarza ale dobrze tez jest skonsultować sie z innym na temat tej macicy i poznać opinie . Duzo siły i cierpliwości ci zycze .

Doros jestesmy z toba myślami , i czekamy na informacje ;) bedzie dobrze i maleństwo pewnie ma sie wspaniałe ;)

reklama
Witajcie dziewczyny

Satchma – moim zdaniem nie powinnaś robić badań na własną rękę. Poczekaj na wizytę u prof. A masz jakiekolwiek wyniki?? Nie przypominam sobie, żebym robiła jakieś badanie na NFZ, zawsze robię prywatnie, ale to dlatego, że na czasie mi zależy i nie chcę czekać

Strawbelka – nie wiem dlaczego zamiast witaminy B6 i B12 colostrum. Jak przyszłam na wizytę lekarz mi tak powiedział, nie wnikałam dlaczego. Jeśli chodzi o moje staranka to dr Tomanek nawet nie zdążył nic powiedzieć, bo ja mu zapowiedziałam, że dopóki nie zbiję NK to się nie zgadzam na staranka. U mnie naturalne starania w grę nie wchodzą, niestety, tylko in vitro ze względu na moje liczne przypadłości (patrz sygnaturka). A i z tym może być ciężko. Nie ukrywam, że liczę na CUD :-)

Doris – niech moc będzie z Tobą i paluszkiem

susana – kciukam za Twoją dzisiejszą wizytę

Liluli – witaj na forum, współczuję strat :-(

Liluli witaj, długa droga przed Tobaale uda się! Zobaczysz, nie trać nadziei!
Ja jestem w cyklu 'starajacym' , biore encorton i tak jest mi po nim niedobrze, boli mnie żołądek, ale pokładam w nim duże nadzieje, może będę miała pozytywny teścik pod choinkę...

Dziewczyny lekarz powiedział że od pozytywnego testu mam brać aspirynę a moze lepiej bybylo jakbym zaczęła ja brać wczesniej . Co myślicie

Susana, Strawbelka - z pewnością spróbuję bo utrudnia mi to życie. Nawet mąż już mnie nazywa śpiącą królewną ;)

Dziękuję Dziewczynki za wsparcie :)

ovli22 jak dojde troche do siebie bede szukała jeszcze innego dobrego lekarza,ale nie u siebie w miejscowosci bo niewielu ich jest.a jak jest z ta macica czy po usunieciu przegrody jest lepiej?

Co daje encorton bo szukam i sukam i albo ja nie widze albo nie jest napisane.

Dziewczyny jestem po wizycie..Najpierw gin 10 min szukał prawego jajnika nie mógł znależć.!!Nic nie rozumiem co się dzieje.Pęcherz urósł ma 26 mmmJakiś wielki ?Dwa dni temu był 15 mm gin mówi że śluz jest( ja nie widzę) i żeby się starać.W tamtym mies też miałam jajeczkowanie z prawego .Jakoś myślałam że to na przemian a tu jednak nie ma regóły.

Enya81 - znalazłam jego dziennik naukowy o diagnostyce po poronnej. Jestem pod wrażeniem i potraktuje to jako moją mapę działań :) a skoro potwierdzasz, że dr Malinowski jest ok to tylko tego trzeba się trzymać. Muszę jeszcze ogarnąć co i gdzie załatwia się w Poznaniu. Dzięki :)

Doris-trzymam kciuki :)

Susana Genetyk i kariotyp będę miała w kwietniu. Muszę poczekać niestety. Ale wyniki z badania kosmówki już za 2 tyg., więc może będzie już coś wiadomo.

reklama
Lilia robiłam jakieś badania na własną rękę ale nic nie wykazały. Tarczyca ok, wymazy na dosłownie wszystko- ok, toxo, rozyczka itd ok, toczeń i przeciwciala kariolipidowe robiłam pół roku po ciąży, wiec chyba za późno. Cos jeszcze wtedy robiłam, ale jak odbiore swoja karte od lekarza to się dowiem co to było. Tydzien temu wysłaliśmy też zarodek na badanoa genetyczne.
To wszystko niestety.

Do góry