reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny

Strawbelka – ja zauważyłam, że ten encorton lekarze przepisują tak jak im się chce. Proponuję, żebyś poszła do dr Janosz, może ona się złamie :-) Trzymam kciuki na implantacje

Lumia - gratulacje

reklama
Lilia polece jutro do dr Mercika z Gyncentrum, kiedys bylam po 2 poronieniu, poszlam na konsultacje, stwierdzilam ze nowy lekarz, moze swierzym okiem spojrzy na moja karte i cos znajdzie i wlasnie on mi zapisal encorton i kazal brac od pozytywnej bety i wlasnie dawke 10. Potem pojechalam do mojego lekarza i mu o tym powiedzialam i mialam straszne kazanie na temat encortonu. Recepty nie wykupilam i od lipca to przepadla.

Dziewczyny te co maja ANA, czy majac ana 2 dodatnie to bez encortonu nie ma nawet co marzyc o ciazy? Czy mozna ja utrzymac bez encortonu majac ana dodatnie. Pytam bo caly czas czekam tez na wyniki ana2, moze jutro beda, a jak to implantacja to raczej musze juz jutro ten encorton zdobyc. Prosze o rade, Wasze rady sa dla mnie bardzo cenne.

Strawbelka - ja za każdym razem wykupuję wszystkie leki bez względu na zapasy w szufladzie :-) Mogę Cię poratować jednym opakowaniem, zainteresowana??

Lilia, wlasnie wykupilam steryd, na recepcie byl na 100% i pani sprzedala. A jeszcze jedno pytanie, jak rano biore euthyrox, to steryd kiedy brac? Acard biore pod wieczor po jedzeniu, a fraxiparyne zastrzyki kiedy wlaczyc? bo tez mam je brac i zastrzyki to chyba wieczorem, to acard wtedy rano? Prosze poradzcie te dziewczyny ktore biora taki zestaw.

Dziewczyny, jestem na IP mam złe przeczucia bo mi objawy ciąży dziś wszystkie przeszły, nawet ból piersi. Przyjechałam sprawdzić czy wszystko ok. Mam Nadzieje ze zrobią mi usg. Mam nadzieję że to tylko moja panika, a z dzidzia wszystko dobrze.
Módlcie się za nas!!!!!
Ja czekam w poczekalni

reklama
Do góry