reklama
G
Gość
Gość
Lilia polece jutro do dr Mercika z Gyncentrum, kiedys bylam po 2 poronieniu, poszlam na konsultacje, stwierdzilam ze nowy lekarz, moze swierzym okiem spojrzy na moja karte i cos znajdzie i wlasnie on mi zapisal encorton i kazal brac od pozytywnej bety i wlasnie dawke 10. Potem pojechalam do mojego lekarza i mu o tym powiedzialam i mialam straszne kazanie na temat encortonu. Recepty nie wykupilam i od lipca to przepadla.
G
Gość
Gość
Dziewczyny te co maja ANA, czy majac ana 2 dodatnie to bez encortonu nie ma nawet co marzyc o ciazy? Czy mozna ja utrzymac bez encortonu majac ana dodatnie. Pytam bo caly czas czekam tez na wyniki ana2, moze jutro beda, a jak to implantacja to raczej musze juz jutro ten encorton zdobyc. Prosze o rade, Wasze rady sa dla mnie bardzo cenne.
G
Gość
Gość
Lilia, wlasnie wykupilam steryd, na recepcie byl na 100% i pani sprzedala. A jeszcze jedno pytanie, jak rano biore euthyrox, to steryd kiedy brac? Acard biore pod wieczor po jedzeniu, a fraxiparyne zastrzyki kiedy wlaczyc? bo tez mam je brac i zastrzyki to chyba wieczorem, to acard wtedy rano? Prosze poradzcie te dziewczyny ktore biora taki zestaw.
G
Gość
Gość
Acard, fraxiparyna-zastrzyki, euthyrox i encorton. Jak bierzecie o jakich porach??? Tak zeby nic z niczym nie reagowalo
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny, jestem na IP mam złe przeczucia bo mi objawy ciąży dziś wszystkie przeszły, nawet ból piersi. Przyjechałam sprawdzić czy wszystko ok. Mam Nadzieje ze zrobią mi usg. Mam nadzieję że to tylko moja panika, a z dzidzia wszystko dobrze.
Módlcie się za nas!!!!!
Ja czekam w poczekalni
Módlcie się za nas!!!!!
Ja czekam w poczekalni
G
Gość
Gość
Doris trzymam kciuki!!!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Tak bardzo się boję. Czekam, gin jest na oddziale i czekam aż zejdzie na dół
reklama
G
Gość
Gość
Doris bedzie dobrze! Nie denerwuj sie, stres jest najgorszy dla dziecka!
Podziel się: