reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny byłąm u dr P po recepty na nastepny cykl. Zapytałam czy jesli mam mutacje MTHR mam brac np acard ? Zobaczył na badania powiedział ze homocysteine mam niska ale nie zaszkodzi brac ale nie acard tylko asprin cardio.. zapomnialam zapytac czy sie bierze cały cykl czy tylko od owulacji?;/ jak wy dziewczyny bierzecie ?:-)

reklama
Dziewczyny byłąm u dr P po recepty na nastepny cykl. Zapytałam czy jesli mam mutacje MTHR mam brac np acard ? Zobaczył na badania powiedział ze homocysteine mam niska ale nie zaszkodzi brac ale nie acard tylko asprin cardio.. zapomnialam zapytac czy sie bierze cały cykl czy tylko od owulacji?;/ jak wy dziewczyny bierzecie ?:-)

Mi dr P przepisał i kazał brać cały czas, więc biorę, ale niektóry dziewczyny odstawiają na czas miesiączki.

Lilia robisz nadzieje... Do owulacji sie nakrecalam, po owulacji jakos olalam i nawet o tym za bardzo nie mysle, bo i tak sie pewnie nie udalo. Nie wiem moze dobrze, bo jak olewalam to wtedy zaciazylam, a jak tak czekalam to nic nie wychodzilo.

Fajnie Staraczki, że macie takie duze grono tutaj i możecie się wspierać. Nas było zdecydowanie mniej kiedy próbowałam zajść w kolejną ciąże.
Przyzywam cieżarówki:

Kinga
- o której połówkowe? Odezwij się jak tam Twoja Pannica :-)

Ania - czy Ty pisałaś o swoim połówkowym, bo nie widzę, a skoro ja dziś zaczynam 23 tc, to już musiałaś mieć. Mam nadzieję, że wszystko dobrze!

Apolinka - to już zaraz!! Podjęłaś decyzje SN czy CC? Jak nastrój?

Karpidlak - zapisana już na połówkowe? Ty jesteś chyba 2 miesiące za mną, prawda?

My wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. Mąż przejęty na maxa :-) Nadal rzadko odczuwam ruchy, ale oswajam się z myślą, że tak już będzie przy łozysku na przedniej ścianie. Dziś rano jednak Mała kopała mocno, więc obudziłam męża i pierwszy raz poczuł kiksańca. Wzruszenie ogromne. Wszystkim tego życzę! Buziaki!

Lilia a co teraz z tymi nk? Jak wyglada leczenie jak one rosna? Pytam bo dzis jade zrobic kontrolnie nk zeby zobaczyc czy spadaja i bardzo sie boje ze beda rosnac.

Dziewczyny strasznie mnie zaczal bolec brzuch jak na miesiaczke. Na zagniezdzanie to za wczesnie bo w sobote byla owu, a zawsze mi sie w 10 dniu zagniezdzalo bo mialam kropelki krwi. Troche mam cykora ze znow mi cos nowego znajda. No ale histeroskopie mialam na poczatku pazdziernika i bylo ok wszystko.

ja biore caly czas ale jak mam mega dlugo miesiaczke albo mega obfita to odstawiam an kilka dni

Lilia
Dziękuje bardzo. Siostra dzwoniła , ale Dr już nie przyjmuje nowych pacjentek...:-(

Doris
Za silną Fasolinę &&&&&&&&&&&&&&&:-)

Dziewczyny, a ten Colostrum jest na receprę? czy możecie wysłać linka, gdzie można go kupic:)

mnie dzis stawy w kolanach bola ale wymarzlam juz sobie wmawiam ze mam cos jednak jakas chorobe anie komorki nk ale ana 1 i 2 mam ujemne

reklama
Lumia colostrum kupisz bez recepty, powinien byc w kazdej aptece. Tylko uwazaj na ceny bo jest kilka firm i ceny chyba od 16 - 90 zl

Do góry