reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja wiem Gabi wiem, dlatego napisałam, ze trudno doradzać, ale zapytałaś... mam nadzieje, że wiesz że doktor jest głównie "od robienia dzieci"? ostatnio mi powiedział, że krwawiąca kobieta w ciąży jest dla niego mniej ważna, niż owulująca i mnie wyprowadzi jesli jeszcze raz bede w trakcie monitoringu... (a bylo to dlatego, że nie było terminów, dopiero do 10.01 a tak mi podpowiedziała pani z rejestracji) wiesz, że on jest bezpośredni do bólu :( trudno, wysłuchałam i spuściłam głowę, przyjmując do wiadomości
zatem i ja będe mieć luke w wizytach bo jak bede 5go to potem nie wiadomo kiedy...
Tak wiem ze jest od " robienia dzieci" jak przyszłas do niego z pozytywna beta kiedy miałas druga wizyte ?

reklama
po trzech tygodniach, to wlasnie bedzie 5go i to na jego życzenie mnie zapisali- bo terminów tak jak mowie oficjalnie nie było, dlatego i tak widze, ze musze się obstawić jakims lekarzem na miejscu :(

Dziewczyny ze Sląska.
Mam prośbę, możecie polecić jakiegoś dobrego gin. Wczoraj dowiedziałam się ,że siostra jest w ciąży i potrzebuje dla niej dobrego lekarza. Okolice: Katowice, Gliwice, Zabrze lub Ruda śląska.
Będę bardzo wdzięczna za namiary.
Srawbelka może Ty polecisz kogoś?
zz góry dziękuje:)

Dr Grzegorz Tomanek, przyjmuje antrum bytom olimpijska 5 i provita katowice. Przeczytajcie opinie na necie. Lekarz super, sama sie lecze, bardzo dba o pacjetki.

Cennik provita 170 zl wizyta wymazy usg, antrum 120 zl wizyta plus 100zl usg, ale jak bylam w ciazy to lekaz mi liczyl 120 zl plus 1/2 usg czyli 50 zl.

Jak sa jakies problemy z ciaza to bierze na swoj oddzial do szpitala do Bytomia, a w szpitalu tez super opieka, wiem bo bylam juz 3 razy. Oczywiscie zycze siostrze bezproplemowej ciazy!

reklama
Do góry