reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, spieszę się pochwalić że już od 10 dni mam przy sobie dwa małe Szkraby. Od piątku jesteśmy w domu i ogarniamy moc poczwórnych płuc. Zważywszy na to, że już od kwietnia się rodziły i lekarze nie dawali mi szans na dotrwanie do sierpnia Maluchy przyszły na świat terminowo - na początku 38 tygodnia. Poród przez cc.
Chwile zwątpień, czarnej rozpaczy, upokorzeń i czarne myśli zniknęły gdy położne na sali porodowej przystawiły mi do twarzy te dwa małe pyszczki!
Wyłączyłam się z forum, żeby nie czytać, nie pisać... Dopingowałam Wam Wszystkim! I teraz też mocno Wam kibicuję!!

reklama
Alternatywa super wiadomosci. Niech maluchy sie zdrowo chowaja:)
Kurcze zapomnialam co komu mialam pisac...wybaczcie:)
Barbinka powodzenia na koncowce!&&&
Nafoczka nieustanne kciuki, mam jakies dobre przeczucia co do tego cyklu:) kiedy testujesz? Sciskam mocno wszystkie staraczki!!!
My wczoraj wg usg mamy 12t1d. Doktorek zrobil bardzo wstepne ogledziny, przeziernosc wychodzi dobra poki co ale we wtorek mam wlasciwe genetyczne to bede miala pewnosc. Stwierdzil tez, ze duza szansa, ze dziewucha bedzie[emoji33]
Plamienia powoli tez ustepuja wiec dzisiaj bylam pierwszy raz na legalnym, krotkim spacerze:)
Ps Wlasnie ogladam 600gr. troche ze wzgledu ma sam szpital w ktorym to krecili celem rozeznania;)

Może dziewczyny temat z innej beczki .Super by było poznać was bliżej .Napiszcie proszę która z was się czym zajmuje ,jaką pracę wykonuje. Będziemy miały jakieś większe wyobrażenie siebie.A poza tym może sobie w czymś doradzimy, poradzimy.Co wy na to????

Susana no ja niestety też nie jestem z warszawy i jade 300 km więc jestem po prostu na wizycie i gnam do domu bo jeżdżę pociagiem o wychodzi taniej i szybciej. Zresztą jak @ przylezie o czasie to jadę raczej 15 października.
Portia super gratuluję
Alternatywa gratulacje

reklama
Witajcie dziewczyny

GosiaS35 – dziękuję za informacje. W takim razie pójdę do tego, u którego znajdę szybszy termin

Arda – z wyników wychodzi, że intralipid działał u mnie tylko na początku. A Ty dostałaś już zielone światło??

alternatywa – chyba pamiętam Cię z innego wątku ;-) Gratulacje z powodu narodzin dzieci

Do góry