reklama
martaha123
Fanka BB :)
Plastulinka gratuluję i trzymam kciuki&&&
Susana colostrum wg dubr ma być tylko pobocznie traktowane jako wspomożenie właściwego leczenia czyli szczepień. Tak to określił że nie zaszkodzi a może pomóc. Już nie mogę się doczekać wejścia na kolejny poziom czyli szczepień bo stąd już tylko krok do starań. Ale póki co 15 ponownie biopsja i mam nadzieje że będzie dobrze i kończymy ten temat. Chociaż próbuje się nie nastawiać. ..
Susana colostrum wg dubr ma być tylko pobocznie traktowane jako wspomożenie właściwego leczenia czyli szczepień. Tak to określił że nie zaszkodzi a może pomóc. Już nie mogę się doczekać wejścia na kolejny poziom czyli szczepień bo stąd już tylko krok do starań. Ale póki co 15 ponownie biopsja i mam nadzieje że będzie dobrze i kończymy ten temat. Chociaż próbuje się nie nastawiać. ..
Arda - mi jakieś okropne bakterie wyszły w pierwszym cyklu w którym dostaliśmy zielone światło, jeszcze pamiętam jaka byłam wściekła, że prawie przez rok mogło coś wyjść a wyszło jak już mogliśmy zacząć działania. Dostałam mocne antybiotyki i już w następnym cyklu mogliśmy wrócić do starań.
Plastulinka- to może rzeczywiście bliźniaki, dlatego test tak szybko wyszedł Ja na początku też często czułam kłucie, lekarz powiedział, że to dobrze znaczy że ciałko żółte pracuje
Gosiu - jaki plan teraz, kiedy wizyta?
Karpidlak- kciuki za jutrzejszą wizytę na pewno wszystko będzie dobrze
Nafoczka - :**
Plastulinka- to może rzeczywiście bliźniaki, dlatego test tak szybko wyszedł Ja na początku też często czułam kłucie, lekarz powiedział, że to dobrze znaczy że ciałko żółte pracuje
Gosiu - jaki plan teraz, kiedy wizyta?
Karpidlak- kciuki za jutrzejszą wizytę na pewno wszystko będzie dobrze
Nafoczka - :**
U mnie ok, wczoraj na usg duży pęcherzyk, czekamy na zarodek. Lekarz trochę zmienił leki, dołożył acard i dupka. Niestety muszę jechać na drugi wlew do Warszawy, na miejscu nie znalazłam nikogo, kto zgodziłby się mi go podać. To ponad 300 km w jedną stronę:-(
Plastulinka załatw sobie clexanne i progesteron też już bym brała.
Marta będzie dobrze! Potem czekają Cię dwie ciekawe Panie, u których dr Dubrawski zleca szczepienia. On colostrum traktuje chyba jak mini wlewy, ale może źle zrozumiałam.
Kinga świetne wieści!!!!! Bardzo się cieszę!
Karpidlak trzymam kciuki za jutro. Chapnęłaś sobie coś ponad 35? Powtarzam, że Ci się należy.
Moja dieta od stycznia polegała tylko za wyłączeniu produktów z glutenem, typu chleb pszenny. Od września mocno ograniczyłam też słodycze, najpierw mi ich brakowało, ale teraz jak zjem nawet niewiele, to od razu mnie zasładza i przechodzi ochota.
Plastulinka załatw sobie clexanne i progesteron też już bym brała.
Marta będzie dobrze! Potem czekają Cię dwie ciekawe Panie, u których dr Dubrawski zleca szczepienia. On colostrum traktuje chyba jak mini wlewy, ale może źle zrozumiałam.
Kinga świetne wieści!!!!! Bardzo się cieszę!
Karpidlak trzymam kciuki za jutro. Chapnęłaś sobie coś ponad 35? Powtarzam, że Ci się należy.
Moja dieta od stycznia polegała tylko za wyłączeniu produktów z glutenem, typu chleb pszenny. Od września mocno ograniczyłam też słodycze, najpierw mi ich brakowało, ale teraz jak zjem nawet niewiele, to od razu mnie zasładza i przechodzi ochota.
plastulinka
Gosiu- no to wszystkie czekamy na serducho
Mnie brzuszek pobolewa tak okresowo. Mam nadzieję ze to dobry znak.
Mnie brzuszek pobolewa tak okresowo. Mam nadzieję ze to dobry znak.
susana
Arda ja też miałam kiedyś w posiewie coli tylko u mnie obiawem był ciągły przeprzewlekły ból pęcherza..a w moczu nic nie wychodziło.dopieto w wymazie z pochwy wyszło.wybrałam antybiotyk i po sprawie .A ty masz jakieś obiawy tego zapalenia?
reklama
Podziel się: