reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dzięki alokin za odpowiedz, widzę, że też masz grubą kartotekę i na szczęście coś dobrego dr M. wymyślił, trzymam kciuki!!!!

reklama
Kinga dobre spostrzeżenie u mnie krwawienie bylo spowodowane przesuwajacym sie lozyskiem a nie krwiakiem ale mimo to z tego co kojarze u innych dziewczyn to przy krwiaku jak juz to odstawialy acard nigdy clexane

a nic nie słyszałyście o dr Suchanek z Invicty? najgorsze jest to, że na wizyty czeka się miesiąc a później i tak może się okazać, że trzeba szukać kogoś innego.

Staram się już 2 lata i bieganie od lekarza do lekarza już mnie męczy. A dziewczyny z podwyższonym NK wspomagałyście się jakoś, ja zaczęłam brać castagnus i nie wiem czy jest sens, jakie macie doświadczenia? Moje nk to 37 norma 6-27 czy to bardzo źle?

Kinga_86 dzieki ze pytasz! Za tydzien mam wizyte u doktor Boryczko. Jade na lekach od Jerzak. Zastrzyki z clexane juz opanowałam i robie je bez mrugnięcia okiem. Ania, dzieki za radę! Robie tuż pod pępkiem i nie ma siniaków.
Ja mam full objawów i to mnie trzyma w miare bez nerwów. Zasypiam na stojąco i bardzo bolą mnie piersi. Kilka razy tez wymiotowałam. Zobaczymy co bedzie za tydzien. Mam nadzieje, że zobaczę pieknie bijące serce.
Esperanza, bardzo trzymam kciuki!!!!

Lili ja mialam podwyższone nk 21 przy normie do 22 a po szczepieniach limfocytami tescia skoczyly jeszcze do 35
Ja mam za soba 5 strat udalo sie dopiero za 6 razem ciaza byla prowadzona na encortonie acard clexane i duzo luteiny co do castagnusa to on raczej jest na owulacje a nie komorki nk
ja bralam na obnizenie nk omege 3 no i colostrum chociaż w udanym zaciazonym cyklu akurat colostrum nie bralam

Gogac,a do którego tyg brałas encorton i acard?
Lili, ja byłam u dr Suchanek, według mnie bez rewelacji, miałam nk 15 chyba, to nic z tym nie zrobiła...zleciła badania za 1000zl (o ile dobrze pamiętam) poza tymi nk, wszystko było ok i ja tym się skończyły u niej moje wizyty.
Esperanza &&&&&&&

reklama
Witajcie Kochane
Melduje, że jestem, czytam, kibicuję. Chyba zostałam juz prawie sama na polu walki, nadziei po mojej kolejnej biochemicznej nie mam. Gin rozkłada ręce.
Napiszcie mi jakie witaminy i suplementy są najlepsze dla mężczyzn na plodnosc.
Mamusie które urodziły może mają odsprzedać, metformine, lub inne leki które mogą mi pomóc. Mam jeszcze encorton, clexane, lutke alevpoki co dopiero 5 dc

Pozdrawiam Was Wszystkie

Do góry