reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dalej krwawię żywą krwią, ale na podpasce malutko, przez całą noc miałam nawet czystą, ale po każdym siusiu żywa krew na papierze. Raz malutko, a raz bardzo dużo. Martwię się bardzo, ale no już nic więcej nie zrobię. Pozostaje czekać.
Portia :* buziaki dla Jaszczurka

reklama
Esperanza ciężko mi sobie nawet wyobrazić jaki koszmar przeżywasz, jesteś bardzo silna no i oczywiście najważniejsze że z maleństwem wszystko w porządku.
Cały czas trzymam za Was mocno kciuki, dobrze że jesteś w szpitalu pod stałą opieką szkoda że nie masz tam takiej opieki aby być spokojną, a próbowaliście tak jak pisała Sykatynka wypytać czy w tamtym szpitalu nie zwolniło się miejsce?
Mi wczoraj lekarz powiedział, że będzie u mnie trzeba za jakiś czas założyć pesar no i wtedy będę musiała odstawić luteinę ale od razu powiedział, że wtedy zwiększymy duphaston.

Portia wspaniałe wieści! Grtauluję:) Ja jestem zapisana na usg genetyczne na 30 września i dokładnie tak samo jak u Ciebie jest to dla mnie totalna abstrakcja:) Z jednej strony to już przecież bardzo niedługo z drugiej jeszcze tyle się może zdarzyć a z każdym dniem coraz bardziej się do małego ktosia przywiązuję:)

Tak i nadal nie ma miejsc + właśnie przyjechała Pani z poronieniem z tego szpitala właśnie. Powiedzieli, że najszybciej przyszły czwartek... Strasznie mi przykro, że mi tu kładą kobiety na lyzeczkowanie.

Esperanza jak czytam to co piszesz to jakbym czytała swoja historię, współczuje Ci, ja też najgorzej wspominam wizytę w szpitalu, to jest niedoopisania. Ja jeszcze leżałam naprzeciw pokoju w którym robili łzeczkowanie i do tego pokoju była co dzień kolejka, straszne, trzymam kciuki!!

gogac a
mogę zapytać kto tak szczęśliwie Cię poprowadził? 6 szczęśliwa ciąża to była twoja pierwsza po zastosowaniu leczenia? bo ja straciłam 3 bez leczenia i się zastanawiam jak się nastawić na ten encorton, nie ma dziecko po nim żadnych powikłań?

apolinka to może polecisz kogoś innego skoro Suchanek niekoniecznie jest ok, przypomnę że jestem z Bydgoszczy

Esperanza jestesmy z toba !!! Nie martw sie wszystko bedzie dobrze !!!! Musisz być spokojna żeby dzieciątko też było spokojne . Wiem że tak się tylko gada ale ty jestes silna duzo przeszłaś wiec teraz to tylko spokuj i cierpliwość . Pozdrawiam

Esperanza, kochana Trzymam kciuki, oby byli już dovrze i żeby Krwawienie ustalo..
Super,że z Maleństwem wszystko ok :-)
Lili, niestety o innym doktorze nic nie słyszałam, z tego co mi się wydaje, większość z Pomorza chodzi do Suchanek, może spróbuj, może Tobie podpisuje :-)

Esperanza nieustannie mysle i ściskam
Portia super wiadomosci
Lili ja jestem z lubuskiego i prowadzil mnie lokalny gin wcześniej chodziłam do gina w poznanu ale nie chciała mi dac encortonu tracilsm ciaze na luteinie acardzie u clexane pozniej szczepilam sie u prof kurpisza w Poznaniu ale to tez nie pomogło dopiero na encortonie sie udalo Maciuś urodzil sie zdrowy

Ostatnia edycja:
reklama
Tak, krwiak i musiał być ogromny, w zeszly pon na usg nic nie było widać. Aż nie mogę uwierzyć, że one tak szybko się tworzą.

Dzis powiedziałam, że boli mnie podbrzusze i uslyszalam, że w ciąży to normalne i nawet Nospy nie dostane.

Lili - Ja chodzę do dr Suchanek. Ona bada nk i przypisuje steryd chyba wszystkim. Teraz zleca mi też badania na krzepliwość krwi, ale tak naprawdę prowadzi mnie hematolog, bo mam Trombofilii . Z forum dowiedziałam sie wiecej niż od Niej. Powiedziałam, że sprowadzam z usa formy metylowe witamin i chyba tetaz wszystkim z mutacjami daje adres tej mojej apteki. I Ona chyba też robi te drogie wlewy w Invicta Gdańsk. Jak masz więcej pytan to pisz na priv, ale odpisze raczej dopiero jak wyjdę.

Do góry