Raptusku mi tez doszło dziękuje!!!
Fondie witaj!
Moja historia jest bardzo podobna, aniołek, synek 4 lata i trzy aniołki. Też mi moja lekarka nic a nic nie zlecała ale uwierz, poczytasz co piszemy i z biegiem czasu załapiesz żeby nawet samej sie wybrać na badania. Początek badań już masz za sobą. Ja osobiście polecam zrobić jeszcze insulinę boe tego mało kto kaze sprawdzać.
Są tu chyba dziewczyny od dok. Milewicza, choć częśc z nas chodziła do doktora Przybycienia Kraków/ Tarnów.
hej a czy lekarz Przybycień zleca badania? badanie insluliny to glukozy na czczo? czy jak to wygląda? u Ciebie coś wykryto? odnośnie lekarza jest mnóstwo polecanych na forach trzymam się myśli o Milewiczu ponieważ został polecony przez endokrynologa tylko czy zleci mi badania?
te wasze podpisy na dole rozpoznania itp.. to jakas czarna magia w ogole sie w tym nie odnajduje chciałabym żeby jakiś lekarz za rękę mnie poprowadził położył w szpitalu narobił badań albo liste wypisał do zrobienia.
Czytam teraz troszkę was i widzę, że Milewicz nie daje sterydu a zwiększa clexane. Hmm a u mnie clexane 80 nawet nie pomogło ..dla mnie chyba nie ma juz ratunku w ogóle mam mega uczulenie na clexane byłam cała wysypana w miejscach wkłucia ...a i tak dzieciątko straciłam chyba już wszystko brałam co możliwe.
Ostatnia edycja: